Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Po bivši ženi Jurija Zrneca zdaj z 10 let starejšo?

D. D., Zvezde, 04.12.2018 09:01:16

Zaljubljeni Aljaž Jovanović.

Delite na:
Po bivši ženi Jurija Zrneca zdaj z 10 let starejšo?
Aljaž Jovanović je s pomočjo metode P.E.C.A., nad katero je navdušen tudi nekdanji nogometni selektor Srečko Katanec, popolnoma spremenil življenjske navade. M24

Aljaž Jovanović je igralec, ki se na gledališkem odru razdaja v ljubljanski Drami, televizijskim gledalcem pa ostaja v spominu predvsem po seriji Usodno vino. Razgibano pa ni le njegovo poklicno življenje, 34-letni igralec zna začiniti tudi zasebno življenje.

Preberite tudi: Slovo Ljerke Bizilj.

Pred leti je tako polnil stolpiče naše revije s čudovito ljubezensko pravljico, ki sta jo pisala z nekaj let starejšo igralsko kolegico Laro Jankovič, s katero sta tudi že živela skupaj. Ko sta se na razočaranje vseh razšla, so bila nekaj časa zelo glasna namigovanja o njegovi romanci z nekdanjo ženo Jurija Zrneca Sabino Kogovšek. Zdaj pa naj bi se igralec, ki je v zadnjem letu dni močno spremenil svoje veseljaške navade, po nekaterih govoricah ogrel za skoraj dvajset let starejšo žensko. Izvedeli smo namreč, da naj bi Aljaž že nekaj časa živel po načelih metode P.E.C.A., ki jo je pri nas uvedla uspešna strokovnjakinja s področja komplementarne medicine Alenka Rupert. Ta metoda pa naj ga ne bi vodila le na prava pota, temveč mu je na pot pripeljala tudi novo ljubezen. Iskrica naj bi namreč preskočila prav med njim in Alenko.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 48, 28. 11. 2018.