gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Izdal bo svojo tretjo ploščo

C.R., 30.08.2019 08:00:00

Ob deseti obletnici glasbenega ustvarjanja Nino Ošlak namerava izdati novo ploščo.

Delite na:
Izdal bo svojo tretjo ploščo
Nino je letošnje poletje preživel precej delavno. Marko Maag

Potem ko je v začetku leta navdušil z uspešnico Rabim te, ki še vedno velja za eno bolj predvajanih skladb slovenskih izvajalcev tudi v poletnih mesecih, se je vsestranski glasbenik s svojo ekipo za nekaj časa zaprl v studio.

Te dni tako končuje zadnja snemanja za novo, že tretjo avtorsko ploščo, ki bo izšla v začetku jeseni. S ploščo bo pevec, avtor in producent obeležil tudi svojih prvih deset let ustvarjanja v svetu popularne glasbe.

O novi plošči, sodelovanjih in poletju - njegovem najljubšem letnem času - Nino pravi takole: »Izjemni uspehi mojih zadnjih hitov so mi dali še dodatno motivacijo, da ustvarim kar cel album. Plošča je sicer počasi nastajala vseskozi od izida zadnje (Pod tušem, 2016), bolj intenzivno pa zadnje leto, predvsem pa zadnje mesece.

Letošnje poletje je bilo zame precej delavno, ustvarjalno, saj sem napisal tudi nekaj skladb za druge izvajalce - Anabel, Nuša Derenda, Tilen Lotrič ... Sem si pa kljub intenzivnemu snemanju nove plošče privoščil krajši oddih. Poletje je pač moj najljubši letni čas in ga vedno izkoristim, kolikor se da. Se pa letošnje jeseni zelo veselim, ker poleg plošče in novih pesmi prihaja še veliko zanimivih projektov in vsega dogajanja, povezanega s praznovanjem moje desete obletnice ustvarjanja.

Več pa že kmalu.« Skupaj z novo ploščo bo izšel tudi vlog iz zakulisja nastajanja Ninovega albuma. Video material je nastajal vzporedno z nastajanjem plošče in bo prikazal proces ustvarjanja ter snemanja.

 Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 34, 16. 8. 2019