Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Iz "grde račke" postala labod

kl, 10.08.2020 10:00:00

Se spomnite, kako so se ji najprej vsi smejali, potem pa je "razturila" z glasom? No, zdaj je poskrbela tudi za nov izgled.

Delite na:
Iz "grde račke" postala labod
Susan Boyle splet

Škotska pevka, ki je postala planetarni fenomen, potem ko je leta 2009 nastopila in najprej popolnoma navdušila publiko na britanskih talentih in potem še ves svet, je postala popolnoma drugčna - tako navzven kot oseba.

Susan Boyle (59) je šokirala svoje sledilce na družabnih omrežjih, saj je v nekaj mesecih popolnoma spremenila svoj izgled. 

Iz "razštelane" in "malce zanemarjene gospodinje" se je spremenila v pravo lepotico - seveda v skladu z njenimi leti. Ni več sledu o razmršeni gospe srednjih let, ki je imela dolgove za elektriko in nobenega ljubezenskega življenja, kot je prostodušno priznala, ko je prvič nastopila na odru pred svetovnim občinstvom.

Čeprav je takrat presenetila vse v dvorani in kasneje, ko je posnetek njenega nastopa in zgodbe (oglejte si ga pod člankom)postal viralen, tudi cel svet, Susan Boyle dolgo ni ravno skrbela za svoj izgled. Vse do pred nekaj meseci.

Videti je, da je obiskala plastičnega kirurga, si privoščila botoks, ki ji je zgladil gube, znebila se je nekaj kilogramov in spremenila pričesko. Poleg tega je, verjetno zahvaljujoč nagradi in prihodkom od prodanih plošč, uredila svoje finance in, kar je morda najvažnejše, našla svojega partnerja. Britanski tabloidi poročajo, da je že nekaj časa v zvezi z ameriškim zdravnikom, ki je njenih let in da je njuno razmerje zelo resno.

Čeprav se je Susan umaknila od oči javnosti, potem ko je ugotovila, da je pritisk medijev na njeno življenje prevelik, pa še vedno poskrbi, da je ne pozabimo popolnoma.

Sicer pa je nazadnje za Daily Mail povedala: "Moji cilji so sedaj zelo enostavni - imeti dobre prijatelje in družino in uživati v denarju, ki sem ga prislužila, brez skrbi, da morda ponovno ne bom imela dovolj za plačilo elektrike in ogrevanja. To se mi je zgodilo, ko mi je umrla mama in preden sem se prijavila na šov "Britanija ima talent"," je povedala.

"Še vedno me je strah, da se bom vrnila na stara pota, zato se zelo trudim, da denar trošim v razumnih mejah," je dodala.