klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Jure Godler Revija Stop

Godler in Prevc skupaj v stand-up?

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Igralec razkril, kako trenutno snemajo serijo Najini mostovi

T. P., 03.06.2020 15:39:39

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Igralec razkril, kako trenutno snemajo serijo Najini mostovi
Matej Zemljič je tudi med samoizolacijo skrbel za telesno kondicijo, čas pa je izkoristil tudi za branje knjig, gledanje filmov in serij ter pisanje magistrske naloge. Ksaver Šinkar

V studiih produkcijske hiše Perfo, v katerih snemajo notranje kadre zelo gledane originalne slovenske serije Najini mostovi, so se 11. maja po sedmih tednih znova prižgale luči – seveda ob upoštevanju preventivnih ukrepov in skladno s priporočili Evropskega filmskega združenja. To pa za celotno ekipo pomeni številne spremembe. O prvih snemalnih izkušnjah v tako imenovani novi realnosti je ekskluzivno za naše bralce spregovoril Matej Zemljič, ki upodablja reševalca Domna, ki po smrti staršev skrbi za mlajšega bratca Gregorja.

»Ob vstopu v studio si razkužimo roke, nadenemo masko, ki je pripravljena za vsakega člana ekipe, ter počakamo na merjenje telesne temperature,« nam je razkril Matej. Tudi delo v maski poteka drugače, kot je prej. »Maskerke za vsakega igralca razkužijo stol in vse potrebne pripomočke, s katerimi nam delajo masko in frizuro. Seveda si pred maskiranjem igralci snamemo masko, maskerke pa so skrbno zavarovane z masko in vizirjem,« pravi igralec. Čeprav je novosti kar precej in ukrepi podaljšujejo proces snemanja, pa s tem nima nikakršnih težav. »Vse predpisane ukrepe smo posvojili že v zadnjih mesecih karantene in mislim, da nam na snemanju ni nič hudega. Pomembno je, da se ukrepov držimo in da ostanemo zdravi,« poudarja čedni mladenič in dodaja, da so vsi zelo veseli, da so nazaj in da lahko delajo.