Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Razsipna Harry in Meghan razjezila Britance!

K. K., Zvezde, 18.04.2019 10:01:01

Stroški prenavljanja dvorca Frogmore, v katerem bo prebivala mlada družinica princa Harryja, so narasli precej čez napovedano vsoto.

Delite na:
Razsipna Harry in Meghan razjezila Britance!
Meghan ima nove in nove zahteve, kako naj bo videti hiša, kamor bosta iz porodnišnice prinesla svojega dojenčka. Profimedia

Britanski davkoplačevalci zmajujejo z glavo. Stroški prenavljanja dvorca Frogmore, v katerem bo prebivala mlada družinica princa Harryja, so namreč narasli precej čez napovedano vsoto. Ker nosi stroške obnove proračun, bodo razkošje, ki sta si ga zamislila Harry in Meghan, seveda nosili britanski davkoplačevalci. A dokler je šlo za vlago v zidovih, novo streho in podobne zadeve, se ni nihče pritoževal. Odkar je slišati, kako zahtevna postaja Meghan, pa so ljudje nejevoljni.

frogmore 3 profi.jpg
Nove stene, drugačne kopalnice, spremenjene barve – Meghan si sproti izmišljuje, kakšen naj bo obnovljeni dvorec Frogmore.
Profimedia

Najbolj pa jih vznemirja podatek, da bosta dala Harry in Meghan vgraditi zelo drago protihrupno zaščito, ker se bojita, da bi hrup z bližnjega letališča Heathrow motil in prebujal njunega dojenčka. Mar ne bi bilo pošteno, da bi v hiši, ki jima jo je podarila kraljica Elizabeta in ki jo delavci obnavljajo na stroške davkoplačevalcev, plačala vsaj protihrupno zaščito iz svoje denarnice? Hiša bo kljub muhasti Meghan, ki je večkrat zahtevala, naj porušijo že zgrajeno, spremenijo barve kopalnic in na novo prebelijo stene, kmalu vseljiva – vendar le nekaj dni prej, kot bo morala Meghan v porodnišnico.

frogmore 1 profi.jpg
Dvorec Frogmore je bil potreben prenove, ki pa se je zaradi Meghanine zahtevnosti zavlekla čez vsako mero.
Profimedia

Čas res ni zaveznik ne delavcev ne mlade družine, ki si želi iz Kensingtonske palače v Windsor. Glasnemu ali ublaženemu hrupu pristajajočih in vzletajočih letal na letališču Heathrow pa se bodo Harry, Meghan in njun dojenček pač morali privaditi – tako kot so se ga navadili prebivalci Windsorja, okoliških krajev, navsezadnje pa tudi kraljica Elizabeta, ki je že večkrat povedala, da ji je od vseh njenih gradov Windsorski najbolj pri srcu.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 15, 10. 4. 2019.