magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld 1 Svet24.si

FOTO: Tudi Melania Trump z besedami v slovo

Duhovna moč 1 Petisvet.si

Zakaj predajamo moč drugim?!

snežni plaz Svet24.si

VIDEO in FOTO: Izpod snega rešili štiri ljudi

Jelena Karleuša Svet24.si

Zaradi afere s Karleušo je dobil brco v rit

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

Govorice

Kaj se po šovu dogaja z Gordano Grandošek Whiddon?

A. C., Zvezde, 07.12.2018 09:01:06

Lepo svetlolasko Gordano Grandošek Whiddon smo ujeli v Londonu.

Delite na:
Kaj se po šovu dogaja z Gordano Grandošek Whiddon?
Gordana Grandošek Whiddon in njen mož Trent sodelujeta pri BBC-jevi oddaji Strictly Come Dancing. Osebni arhiv Gordane Grandošek Whiddon

Šov Zvezde plešejo ni povezal samo znanih, ki so se potili na plesnem parketu, temveč tudi plesalce. Prijateljske stike sta navezali Gordana Grandošek Whiddon in Maja Geršak, ki je v drugi sezoni z Gašperjem Rifljem dosegla odlično drugo mesto, obenem pa je tudi predavateljica trenerjem na učiteljskem kongresu v Angliji (The Imperial Dance & Dance sport Faculties), predava za učitelje, vaditelje in trenerje.

Pleše že od malega in ima za seboj zavidljive tekmovalne rezultate doma in v tujini. Gordana pa ni samo profesionalna plesalka, temveč tudi producentka in oblikovalka. Z možem Trentom sta producirala muzikal Le Hotel, kot edina Slovenka je plesala na Broadwayu.

»Kot profesionalni plesalki in koreografinji sva se ujeli tudi kot prijateljici. Skupaj sva želeli narediti nekaj za najino in žensko dušo. Nastal je projekt Zapleši sebe, na katerem ženske skozi ples odkrijejo sebe, se spoprijateljijo s svojim telesom in spretno zaplešejo tudi v visokih petah,« razlaga Gordana. Prvi dogodek je bil v njenem domačem Mariboru, kmalu pa bosta v Ljubljani pripravili novega. Lepo svetlolasko smo ujeli v Londonu. »Sem na BBC-ju, kjer Trent pomaga pri koreografiji prestižne oddaje Strictly Come Dancing (po naše Zvezde plešejo), jaz bom pa še ta mesec plesala v skupnih točkah,« razlaga. Gordana je zaradi Trentove delovne angažiranosti veliko sama oziroma s psičko Buddy. »A mi ne utegne biti dolgčas. Veliko smo nastopali z najinim plesnim spektaklom Satisfaction on a Dance Floor, baterije pa si polnim na domači kmetiji, kjer sem to jesen pridelovala domači jabolčni sok in nabirala grozdje,« je še povedala.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 48, 28. 11. 2018.