tadej pisek Odkrito.si

Nič več skrivnost! To je dekle Tadeja Piška

Medicinske sestre na delo včasih prihajajo tudi bolne Svet24.si

Sestra Laura: Na delo tudi z visoko vročino

Sanje Petisvet

Ljudje, o katerih sanjamo, govorijo o nas

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

horoskop, astrologija (1) Svet24.si

Horoskop za sredo, 15. avgusta

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

primoz forte Njena.si

Gušto je vse podredil njej

Govorice

Goran Dragić o priznanju, ki mu veliko pomeni

Revija Zvezde, 15.07.2018 19:00:50

V jubilejnem, desetem izboru športnega dnevnika EkipaSN je soglasno, z maksimalnim številom točk, športna osebnost minulega leta postal košarkar Goran Dragić.

Delite na:
Goran Dragić o priznanju, ki mu veliko pomeni
Revija Zvezde

V jubilejnem, desetem izboru športnega dnevnika EkipaSN je soglasno, z maksimalnim številom točk, športna osebnost minulega leta postal košarkar Goran Dragić, ki je lani septembra slovensko reprezentanco popeljal do naslova evropskih prvakov. Na drugem mestu je pristal njegov reprezentančni kolega Luka Dončić, tretji pa je bil zdaj že nekdanji selektor košarkarjev Igor Kokoškov. 

Goran Dragić, športna osebnost leta 2017

»Brez dvoma mi to priznanje veliko pomeni. Predvsem zato, ker tu ne gre le za igranje košarke, ampak za dajanje zgleda mladim. Ljudje me ne prepoznajo le kot košarkarja oziroma športnika, ampak kot osebnost. Vesel sem, da ljudje v meni vidijo dobrega fanta, dober zgled. Navsezadnje bom košarko igral le še nekaj let, za vedno pa bi rad ostal stari Gogi iz Kosez. To mi največ pomeni,«je po prejemu ličnega kristalnega pokala Steklarne Rogaška povedal priljubljeniGogi, ki je kot zmagovalec tega izbora nasledil predsednika UefeAleksandra Čeferina. Od leta 2008 so bili športne osebnosti leta šeSara Isaković,Primož Kozmus, Anže Kopitar(dvakrat),Samir Handanović,Tina Maze(dvakrat) inAndrea Giani.

Preberite tudi: Od zdaj bo plezala le še po moških. Kliknite TUKAJ!