IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

Kuža Petisvet.si

Angeli v kožuhih lačni in v nevarnosti

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

boštjan gorenc pižama hujšanje Svet24.si

Tako se je zgodila preobrazba našega najtežjega ...

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

Govorice

Goran Dragić o priznanju, ki mu veliko pomeni

Revija Zvezde, 15.07.2018 19:00:50

V jubilejnem, desetem izboru športnega dnevnika EkipaSN je soglasno, z maksimalnim številom točk, športna osebnost minulega leta postal košarkar Goran Dragić.

Delite na:
Goran Dragić o priznanju, ki mu veliko pomeni
Revija Zvezde

V jubilejnem, desetem izboru športnega dnevnika EkipaSN je soglasno, z maksimalnim številom točk, športna osebnost minulega leta postal košarkar Goran Dragić, ki je lani septembra slovensko reprezentanco popeljal do naslova evropskih prvakov. Na drugem mestu je pristal njegov reprezentančni kolega Luka Dončić, tretji pa je bil zdaj že nekdanji selektor košarkarjev Igor Kokoškov. 

Goran Dragić, športna osebnost leta 2017

»Brez dvoma mi to priznanje veliko pomeni. Predvsem zato, ker tu ne gre le za igranje košarke, ampak za dajanje zgleda mladim. Ljudje me ne prepoznajo le kot košarkarja oziroma športnika, ampak kot osebnost. Vesel sem, da ljudje v meni vidijo dobrega fanta, dober zgled. Navsezadnje bom košarko igral le še nekaj let, za vedno pa bi rad ostal stari Gogi iz Kosez. To mi največ pomeni,«je po prejemu ličnega kristalnega pokala Steklarne Rogaška povedal priljubljeniGogi, ki je kot zmagovalec tega izbora nasledil predsednika UefeAleksandra Čeferina. Od leta 2008 so bili športne osebnosti leta šeSara Isaković,Primož Kozmus, Anže Kopitar(dvakrat),Samir Handanović,Tina Maze(dvakrat) inAndrea Giani.

Preberite tudi: Od zdaj bo plezala le še po moških. Kliknite TUKAJ!