jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Amanda Mlakar in Vid Valič Svet24.si

Komik spregovoril o materinem raku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

Govorice

FOTO: Prišla je tudi Tanja Žagar

Vito Tofaj, Zvezde, 10.01.2019 18:01:44

Na tretjem izboru športnika Zgornje Savinjske doline so glasen aplavz obiskovalci namenili najboljšim iz ene od najlepših slovenskih dolin.

Delite na:
FOTO: Prišla je tudi Tanja Žagar
Voditeljica Andreja Petrovič, organizator dogodka Ivo Milovanović in nad nogometom navdušena pevka Tanja Žagar Vito Tofaj

Doline, v kateri se rojevajo in klešejo šampioni, o katerih spoštljivo govorijo po vsem svetu. V vseh športnih zvrsteh. Le malo jih je, ki ne poznajo skakalca Timija Zajca, gorske kolesarke Monike Hrastnik, smučarke Tine Robnik, strelca Frančka Gorazda Tirška in še bi lahko naštevali.

savinjska 02.jpg
Boštjan Zajc, smučarski skakalec Timi Zajc in gorska kolesarka Monika Hrastnik (športnika Zgornje Savinjske doline 2018) in gorski kolesar Miran Vauh: Monika in Miran sta državna prvaka v spustu.
Vito Tofaj

savinjska 04.jpg
Trener in selektor Bojan Prašnika, Lea Kočevar in strelec Franček Gorazd Tiršek, nosilec olimpijskih kolajn (srebro v Londonu 2012 in Riu 2016)
Vito Tofaj

Prireditev je potekala pod organizacijsko taktirko športnega novinarja Iva Milovanovića, na njej pa je nastopala tudi Tanja Žagar, ki je razkrila, da bi bila, če bi se ukvarjala s športom, nogometašica. »Nogomet mi je všeč in nogometaši so fejst fantje,« je razložila pevka.

savinjska 05.jpg
Predsednik Skakalnega kluba Ljubno Alojz Murko in Rajko Pintar (OK Ljubno), organizator tekem za svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske
Vito Tofaj

62_7pot_v150_samo desna dirigentka.jpg
Pevski zbor OŠ Frana Kocbeka Gornji Grad z dirigentko Evo Stvarnik je navdušil: poznavalce, ki so mu prisluhnili prvič, pa presenetil – in to prijetno!
Vito Tofaj

Objavljeno v reviji Zvezde št. 1, 31. 12. 2018.