bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

FOTO: Klemen Bunderla brez cenzure

L. P., Zvezde, 19.12.2018 09:01:15

Občasno prekršijo pravila in se na svojih spletnih profilih sledilcem pokažejo tudi v necenzurirani različici. Klemen Bunderla, Nika Zorjan, Klemen Bučan, Jure Godler, Maja Šebenik, Klemen Slakonja in 6pack Čukur tokrat brez cenzure.

Delite na:
FOTO: Klemen Bunderla brez cenzure
Klemen Bunderla in Petra Rupnik Instagram

Družabna omrežja so načelno prostor, kjer bi se vsakdo rad predstavil v najboljši luči – in priznati moramo, da nam gredo obdelane in zrežirane fotografije, ki so si med seboj sumljivo podobne, včasih kar malo na živce. Zato so dobrodošli tisti znani obrazi, ki občasno prekršijo pravila in se na svojih spletnih profilih sledilcem pokažejo tudi v necenzurirani različici. Zbrali smo nekaj njihovih zabavnih objav, ki bodo gotovo nasmejale tudi vas.

Klemen Bunderla

Voditelj Klemen Bunderla je sicer eden tistih, ki se znajo na Instagramu potruditi za popoln selfi – po drugi strani pa s tem ni tako obremenjen, da ne bi kdaj razkril tudi svoje bolj humorne plati, tako kot na tej fotografiji, ko sta s prijateljico Petro Rupnik, sicer urednico časopisa Novice Svet24, kameri prav nič sramežljivo pokazala jezik.

Nika Zorjan in BQL.jpg
Nika Zorjan in BQL
Instagram

Nika Zorjan in BQL

Veliki prijatelji Nika Zorjan in BQL so se stisnili drug k drugemu, da bi proslavili eno leto od izida pesmi Ni predaje, ni umika. A Aneja je očitno kar malo presenetil Nikin poljub na glavo, saj se je takole skremžil v kamero.

Klemen Bučan.jpg
Klemen Bučan
Instagram

Klemen Bučan

Stand up komik Klemen Bučan velja za velikega šaljivca, zato nas ni presenetilo, ko smo na njegovem Instagramu odkrili fotografijo, za katero se je oblekel v krzneni plašč. »Baje tisti z najboljšim stajlingom dobi zastonj kavbojke … Mislim, da sem že zmagal!« je pripisal.

Jure Godler.jpg
Jure Godler in Anže Tomič
Instagram

Jure Godler

Voditelj Jure Godler se med snemanjem oddaj in poddaj očitno neznansko zabava. Na tej fotografiji mu družbo dela voditelj poddaje Apparatus Anže Tomič, podpis pod njo pa pravi: »Moj izraz, ko Anže pove, da nima pojma, kaj je to Mala nočna glasba – in Anžetov izraz, ko ugotovi, da v bistvu ve, kaj je to Mala nočna glasba.«

Sheby.jpg
Sheby
Instagram

Maja Šebenik - Sheby

Mlada pevka Maja Šebenik - Sheby velja za samosvojo princeso trapa, ki se ne boji provokacij. S sledilci na Instagramu je ni sram deliti svoje bolj uporniške plati, fotografijo pa je zgovorno podpisala z #influencerbehaviour (vedenje vplivneža).

6pack čukur.jpg
6pack Čukur
Instagram

6pack Čukur

Saj veste, kako je prehranjevanje na fotografijah za družbena omrežja vedno videti nekam sofisticirano … A ne pri raperju 6pack Čukurju, ki je, medtem ko se je nastavljal objektivu, hlastno zagrizel v ocvrto kurje bedrce. »Ni ga večjega žura kot pohana kura!« je ob tem zapisal.

Klemen Slakonja.jpg
Klemen Slakonja
Instagram

Klemen Slakonja

»Klemen, jaz sem tvoj oče,« je to fotografijo podnaslovil igralec Klemen Slakonja, ki se je očitno za odtenek preveč vživel v Vojno zvezd.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 50, 12. 12. 2018.