favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Nenavadni par: milijarder in pevka alternativnega popa

P. L., Zvezde, 24.05.2018 18:01:53

46-letni milijarder Elon Musk se je na rdeči preprogi plesa Met Gala pojavil z domnevnim novim dekletom, 30-letno kanadsko pevko alternativnega popa Grimes.

Delite na:
Nenavadni par: milijarder in pevka alternativnega popa
Pevka Grimes je zanimiva zamenjava za lepotico Amber Heard, s katero je prej hodil Elon Musk, a glasbenica in izumitelj imata pač podoben okus za šale. Profimedia

Zadnje slavno dekle izumitelja in direktorja podjetja SpaceX Elona Muska, ki je po zadnjih Forbesovih podatkih vreden 19,7 milijarde ameriških dolarjev, je bila igralka Amber Heard, sicer nekdanja žena Johnnyja Deppa. Zdaj pa se je 46-letni milijarder na rdeči preprogi plesa Met Gala pojavil z domnevnim novim dekletom, 30-letno kanadsko pevko alternativnega popa Grimes.

Številni so presenečeni, kajti Grimes in Elon Mask na prvi pogled nimata prav veliko skupnega. Vendar sta se novopečena golobčka menda našla zaradi šale o umetni inteligenci. Grimes naj bi celo dejala, da je to prvič v treh letih, da je nekdo razumel njeno šalo. Uporabniki Twitterja so se ob njunem spletnem dopisovanju takoj začeli oglašati, naj Elon glasbenico vendarle povabi ven, na kar je izumitelj odgovoril z zgovornim pomežikom. Zdaj je to vendarle storil, kako resno je v resnici njuno razmerje, pa bo pokazal čas.

Preberite tudi: Jurij Zrnec žaluje. Kliknite TUKAJ!