ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 11. avgusta

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Ellen se je končno opravičila

kl, 01.08.2020 10:00:00

Ellen je spoznanje, da ustvarjalci njenega šova niso bili obravnavani spoštljivo in enakopravno, razočaralo in se jim je v pismu globoko opravičila.

Delite na:
Ellen se je končno opravičila
Ellen DeGeneres Film Daily

Trenutno prva dama ameriških pogovornih oddaj je prekinila molk in se opravičila svojim uslužbencem za "negativne izkušnje", potem ko je preiskava pokazala "pomanjkljivosti v vsakodnevnem managementu" njene pogovorne oddaje.

Preiskavo je prešnji teden sprožilo podjetje WarnerMedia, potem ko se je 10 članov ekipe pritožilo nad slabim ravnanjem producentov in drugih članov ekipe šova. Čeprav same Ellen niso vpletali v pritožbe, so jo pozivali, naj se oglasi.

Zdaj je vsem zaposlenim poslala pismo, v katerem se opravičuje in obljubila, da bo poskrbela, da se bodo razmere izboljšale.

"Na našem prvem sestanku sem vsem dejala, da bo Ellen DeGeneres Show prostor sreče - da nihče ne bo nikoli povzdignil glasu in da bo vsakdo spoštljivo obravnavan. Očitno se je nekaj spremenilo in zelo sem razočarana ob spoznanju, da temu ni tako. In za to se vam opravičujem," je Ellen zapisala v pismu.

Dodala je, da še vedno verjame v motto šova "Biti prijazen do vsakogar", vendar ljudje, ki jim je prepustila nekatere elemente  svojega dela v šovu, teh niso opravili v omenjenem duhu. Posredno je zanikala, da je ves čas vedela, kaj se dogaja v zakulisju šova in zapisala, da ljudje, s katerimi dela "govorijo v njenem imenu, kar se mora končati".

"Kot nekdo, ki so ga obsojali in je izgubil skoraj vse samo zato, ker je takšen, kot je, resnično razumem in globoko sočustvujem z vsemi, na katere so gledali postrani, jih nepošteno ali neenakopravno obravnavali ali - še huje - jih niso upoštevali," je zapisala.

Priznala je, da je bila odgovorna za šov z njenim imenom in dodala da s produkcijo Warner Bros polno sodeluje z namenom, da bi se stvari popravile. 

"Zelo sem ponosna na delo, ki ga opravljamo in vso zabavo in radost, ki ju pošiljamo v svet," je zapisala v zaključku. "Želim si, da bi vsi še naprej imeli radi naš šov in za vse, ki ga ustvarjamo želim, da bi ga še naprej ustvarjali z ljubeznijo. In ponavljam, globoko se opravičujem vsem, ki teh občutkov niso imeli."