reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ella predstavlja novo izpovedno zgodbo Leti

P. R., 15.08.2019 14:00:00

Glasbenica Ella Roš, ki se v letošnjem poletju predstavlja z novim, že četrtim avtorskim singlom Leti, je v kratkem času predstavila močne izpovedne glasbene zgodbe, kakršna je tudi Leti.

Delite na:
Ella predstavlja novo izpovedno zgodbo Leti
Ella Roš Menart

»Leti je ena tistih motivacijskih zgodb, ki poslušalcem na srce polaga, naj sledijo svojim sanjam in se kljub oviram ne predajo. Mislim, da se je vsem v življenju že kdaj zgodilo, da smo si nekaj močno želeli, a so nam drugi to preprečili. Tako pride do tega, da sledimo željam in pričakovanjem drugih. Res je, da je najverjetneje življenje kdaj tako lažje, se pa na tej točki vedno vprašam: Kaj je smisel življenja? Da osrečuješ druge ali da si srečen in pomirjen sam s sabo?« je o novi skladbi povedala Ella Roš, ki je za pesem posnela tudi videospot v sodelovanju z ekipo QViewProduction.

»Ker sem s svojimi zadnjimi tremi avtorskimi skladbami predstavila ljubezenske zgodbe, sem se tokrat želela predstaviti v drugačni luči. V besedilo sem verjela prvo sekundo, ko sem ga napisala, želela pa sem, da poslušalci začutijo moj nagovor tudi v melodiji. Rada se igram z glasbo ... Če ne začutim energije, ki jo želim s pesmijo oddajati, se igram, raziskujem glasbo in zvoke, ki jih lahko 'postavim' v besedilo, vse dokler nisem res zadovoljna. Leti ni le moj prvi motivacijski singel, ampak tudi prvi, ki je vokalno drugačen od preostalih, saj je malo zahtevnejši.«

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 31., 1. 8. 2019