pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Bo družina voditeljice oddaje 24UR zato trpela?

Nejc Simšič, Zvezde, 23.12.2018 07:21:10

Delovni prazniki voditeljice na Pop TV Petre Kerčmar.

Delite na:
Bo družina voditeljice oddaje 24UR zato trpela?
Božično drevesce sta s sinom Aljažem (levo) letos okrasila že v začetku decembra in ob tem izjemno uživala. Revija Zarja

Priljubljena televizijska voditeljica Petra Kerčmar priznava, da je december eden njenih najljubših mesecev v letu. Tudi zaradi prazničnega vzdušja in druženja ob družinskih večerih z njenimi najbližjimi. Samo za Zvezde je spregovorila o svojih prazničnih navadah.

Prodorna televizijska voditeljica oddaje 24ur, Petra Kerčmar, vedno na prvo mesto postavlja družino in družinske vrednote. In prav zato je december eden njenih najboljših mesecev v letu, saj v veselem decembru družinske vrednote še toliko bolj pridejo v ospredje. »Prehitro letijo tedni in meseci in tudi december je bil letos tu, kot bi mignil,« pravi Petra, ki se v svojem domu drži načela, da ne podležejo prezgodnjemu praznovanju in okraševanju. »Po navadi smo praznične okraske privlekli ven sredi decembra, letos pa priznam, da sem tudi sama pohitela in se okraševanja lotila že v začetku decembra. Ob obilici opravkov sva s sinom Aljažem odšla po božično drevesce in ga tudi okrasila. Prav ponosna sem, ker je izpadlo tako lepo, navdušen pa je tudi Aljaž, ki je temeljito nadziral delo. Takoj je prinesel še jaslice in jelenčka, da bo praznična idila doma popolna. In četudi ne bo ogromno daril, saj se držimo skromnosti, je bistveno na koncu to, da se družimo, poveselimo,« priznava Petra, ki bo letos praznike praznovala v krogu družine.

kerčmar petra.png
Praznično razpoložena voditeljica Petra Kerčmar se že veseli božiča in novega leta.
Ana Gregorič

Družinska božič in novo leto

Petra nam je zaupala, da bo letošnji božič natančno tak, kot mora biti – topel, iskren in v krogu najbližjih. »Kot vsako leto se bomo skupaj poveselili ob božični večerji. Bomo videli, ali se bo Aljaž preoblekel v Božička in v košu prinesel drobna darila, majhne pozornosti, kot vsa pretekla leta. Vprašanje pa je, kdo bodo letos jelenčki. Pustimo se presenetiti,« v smehu prizna Petra, ki se veseli tudi najdaljše noči v letu. »Zadnji dan leta in prvi dan novega sem sicer v službi, vendar zato zasebno življenje ne bo nič prikrajšano. Na silvestrovo bomo vsi skupaj pri moji mami, tako da bo prav luštno in se že veselim. Skupaj bomo tudi vse tri sestre Kerčmar, torej še Tatjana in Nina z družinama, in zagotovo bomo obujali spomine ter seveda kovali načrte za nove osebne zmage v prihajajočem letu. Sproščeno, kot mora biti. Seveda pa ne bo šlo brez ognjemeta. Če bo sneg, pa se pustimo presenetiti. Zagotovo bomo skočili tudi v meni ljubo Kranjsko Goro in uživali v zimskih radostih,« nam še razkrije nasmejana Petra, ki več kot očitno uživa v prazničnem decembru, saj tudi njeni najbližji pravijo, da kar žari od sreče in veselja.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 51, 19. 12. 2018.