zaupanje 3 Dobra karma

Mikročipi, kode in pečati so nas zasužnjili - ...

pes, kent, Svet24.si

"Ker se v 10 letih nisem naučil biti priden ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Denis Avdić - Švical v leopardjih pajkicah

B. M., 28.05.2020 10:18:11

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Denis Avdić - Švical v leopardjih pajkicah
Denis Avdić Show Radio 1

Da se ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa Denis Avdić Showa na Radiu 1 ne bi preveč polenila, je poskrbela osebna trenerka in vplivnica na družbenih omrežjih, Patricia Pangeršič. Seksi temnolaska jih je vzela v roke in jim naložila nekaj osnovnih vaj, voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak pa so jih pridno izvajali.

Največja atrakcija radijske »telovadnice« je bil Denis, ki je za smeh poskrbel z vzorčastimi ženskimi pajkicami. In kako se je na ta modni trend odzvala trenerka? »Ali se lahko vzdržim komentarja? (smeh) Bilo je zanimivo, ampak ni želje, da bi ga še kdaj videla v leopardjih pajkicah,« je v smehu dejala Patricia, ki navdušuje s svojim spletnim programom Fit akademija 2. Za uporabnike je pripravila pester izbor treningov in zdravih jedilnikov. 

Tudi sicer pa priporoča, da za rekreacijo, dokler ne odprejo fitnes centrov, poskrbimo sami. »Super je, da smo redno aktivni vsaj trikrat na teden – lahko se odpravimo na kakšen sprehod, na bližnji hrib, na kolo ali pa na rolerje. Tudi narava ponuja ogromno možnosti za rekreacijo. Telo nam bo hvaležno!«

★★★ REVIJA NOVA ★★★

★★★ REVIJA NOVA ★★★