900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Jurij Zrnec žaluje

A. C., Zvezde, 20.05.2018 08:01:23

Aleksandra je povsem strta, saj se je v začetku tega meseca, ko so se vsi veselili prostih dni, morala posloviti od očeta.

Delite na:
Jurij Zrnec žaluje
Aleksandra Ilijevski je bila zelo navezana na očeta. V teh težkih trenutkih pa ji ob strani stoji njen Jurij Zrnec. Mediaspeed

Vez med hčerkami in očeti je prav posebna. Tako je tudi med pevko skupine Pliš in izvoljenko Jurija Zrneca Aleksandro Ilijevski in njenim očetom. No ja, vsaj bila je. Aleksandra je povsem strta, saj se je v začetku tega meseca, ko so se vsi veselili prostih dni, morala posloviti od očeta.

»Pa si šel, v večna lovišča, kot si mi večkrat rekel v zadnjem času. Ne morem žalovati v miru, ker sem nemirna, tako kot ti. Zvečer, ko ne morem spati, ti pišem dnevnik. Upam, da ga bereš in pišeš z mano, dragi moj oči. V sebi iščem moč, ki si mi jo želel dati,« je povedala in si za vedno shranila v srce očetovo fotografijo z nalezljivim nasmehom na obrazu, ko so skupaj praznovali Jurijev rojstni dan. »Kako srečna sem, da sta se tudi vidva imela tako rada, dva vesoljca. Oči moj, hvaležna sem ti za glasbo in iskrice in to, da si bil od začetka moj največji oboževalec. Dokler bom živa, boš v mojem srcu. Neponovljiv si v vseh pogledih, in dokler bosta na tem svetu glasba in žur, boš tudi ti,« pravi Aleksandra, ki se te dni še pogosteje spominja nepozabnih trenutkov z očetom. Na srečo ji je v oporo njen Jurij, ki se ji tako, ne da bi kdo od koga pričakoval, oddolžuje za vso pomoč, ki mu jo je ponujala, ko njemu ni šlo najbolje.

Preberite: Parter Tanje Žagar o neprimernem vprašanju. Kliknite TUKAJ!