Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Darja Gajšek - Ima skrivnostno moč?

sj, 20.03.2020 22:57:38

Vanjo verjame mnogo nogometašev ...

Delite na:
Darja Gajšek - Ima skrivnostno moč?
Darja Gajšek Instagram

Voditeljica in pevka Darja Gajšek ima čudežno moč. Tako vsaj verjame mnogo nogometašev NK Celje, njihovi navijači pa tudi že njihovi nasprotniki. Kajti to je za marsikoga še najbolj verjetno pojasnilo za to, da Celje že na sedmih tekmah zapored ni izgubilo in je očitno na poti do prvaka!

IMG_1547.jpg
Na tekme hodi zaradi moža Alena, ki je kondicijski trener NK Celje.
osebni arhiv

Nobena skrivnost ni, da imajo številni športni klubi in reprezentance svoje talismane. Tako je na primer imela odbojkarska reprezentanca Slovenije pudlja Slasha. Na finalni tekmi v Parizu ga niso pustili v dvorano in marsikdo je ravno temu pripisal razlog za poraz odbojkarjev. Ker pa celjski nogometaši niso veljali za favorite, se mnogim zdi logično, da je pač Darja tista, ki jim pomaga do uspeha.

Prejšnji konec tedna so Celjani igrali v Kranju in zmagali s kar 5 : 0, tako da so že na drugem mestu lige in v igri za prvaka. Darja je sicer poročena z njihovim kondicijskim trenerjem Alenoma Jankovićem, zato se tudi udeležuje tekem.

IMG_1552.jpg
Tudi navijači so veseli, ko na tekmi vidijo Darjo, saj takrat Celjani zagotovo zmagajo.
osebni arhiv

Glede na to, da moški hitro opazijo postavno žensko in da je Darja prava lepotička, pravzaprav res ne bi presenetilo, če bi se želeli zaradi nje še bolj izkazati, dati še več od sebe na igrišču. Kajti vsak moški si tudi želi, da ga lepa ženska opazi – pa čeprav je poročena s trenerjem.

Darja in Alen imata hčerko, ki bo avgusta dopolnila tri leta. Zanimivo je, da ji je Alena predstavil Blaž Švab, njen sovoditelj pri oddaji Slovenski pozdrav.