Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Član skupine Victory: Uspeh je, da sem se zbudil

A. C., Zvezde, 23.04.2018 10:01:59

Miki Vlahovič ob okroglo obletnico o družini, hvaležnosti in svojem delu..

Delite na:
Član skupine Victory: Uspeh je, da sem se zbudil
Miki Vlahovič je abrahama praznoval v krogu svojih domačih, za prijatelje pa obljublja zabavo. Osebni arhiv Mikija Vlahoviča

»Tudi na ta dan sem se zbudil, kar je v teh letih že uspeh! Abrahama sem se kar malo bal. Čeprav nisem želel kovati kakšnih velikih načrtov, sem vseeno naredil mini inventuro tega, kar se mi je dogajalo v prvega pol stoletja. Ugotovil sem, kaj je v življenju pomembno in kaj ne. Za čim se je vredno gnati in kaj je bolje pustiti pri miru. Prišel sem do spoznanja, da je življenje fino, če se ne ženeš za materialnimi stvarmi, temveč ceniš tiste, še bolj pomembne in dragocene. To je moja družina,« pravi Miki Vlahovič, član skupine Victory.

Najbolj je ponosen na svojo družino, da sta skupaj z ženo Petro ostala skupaj v dobrem in slabem. Pa tudi na svoja otroka, sina, odličnega hokejista, in hčerko, ki je v prvem letniku srednje vzgojiteljske šole. »Nedavno je prišla domov in mi pokazala petico iz matematike. Rekel sem ji, da bom zahteval DNK-test, kajti to že ne more biti moj otrok. Jaz takih ocen nisem imel,« se smeji Miki, ki je z leti še bolj odprt, željan novih stvari in glasbenega ustvarjanja. Pred kratkim je skupina Victory izdala dve pesmi, ki sta mu zelo dobro uspeli. Povsem iskren pa je pri skrbi zase – to je precej zanemaril. »Obljubljam si, da bom začel hoditi po hribih, Boštjan iz skupine mi je obljubil, da me bo treniral. Potem pa se bom lotil še tenisa, saj imam še veliko za povedat in zapet, tako da želim biti v dobri kondiciji,« je še dejal.

Preberite tudi: Oliver Dragojević sprejel ključno odločitev. Kliknite TUKAJ!