vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

kondomi Svet24.si

Zbirali so stare kondome, jih prevreli in ponovno ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

bencin, gorivo, bencinski servis Svet24.si

Vlada uvedla liberalizacijo cen goriv

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak in Južna prijatelja tudi v denarju ...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Chrisu Evansu ušla fotografija korenjaka.

kl, 15.09.2020 17:20:08

Na družabno omrežje je Stotnik Amerika želel poslati slike igranja igrice, nehote pa je sledice razveselil še z eno fotografijo.

Delite na:
Chrisu Evansu ušla fotografija korenjaka.
Chris Evans Profimedia

Vse se je odvijalo na Twitterju, kjer je Chris Evans hotel poslati povsem nedolžne fotografije, kako igra igrico "Heads Up". Vendar mu jo je zagodel telefon, ki je namesto nekaj fotografij poslal celotno galerijo. In v njej bila tudi fotografija Chrisovega nabreklega spolovila.

In kar je enkrat na internetu, ostane na internetu. Čeprav je igralec objavo takoj izbrisal, so sledilci, ki so objavo opazili, takoj naredili screeenshote (posnetke ekrana) in Evansov korenjak je z veliko hitrostjo zaokrožil po spletu.

Hkrati so se predvsem na Twitterju razbohotili zabavni komentarji na Chrisov račun. Medtem ko so nekateri občudovali njegovo velikost, so se drugi iz nje šalili. Neka uporabnica je objavila fotografijo velike luknje v cestnem asfaltu, katere oblika spominja na moškego spolovilo in dodala "Chris Evans se je spotaknil, OMB, upam da je z njim vse v redu."

Med prvimi se je oglasil tudi Evansov soigralec v seriji "Maščevalci", Mark Ruffalo, ki je Chrisu sporočil, da se nima česa sramovati, dokler je Donald Trump predsednik ZDA.

Slikic Chrisovega korenjaka pa seveda ne bomo objavili, ker smo spodobni. Poiščite jih sami/e :))))