Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško glasbenico Dua Lipa

T. J., 17.07.2019 11:00:00

Zdi se, da angleškega glasbenika in glasbenega producenta Chrisa Martina razpad razmerja z 29-letno igralko in modelom Dakoto Johnson ni pretirano prizadel.

Delite na:
Chris Martin: Poljubljal se je z angleško glasbenico Dua Lipa
Chris Martin Profimedia

Pevec in soustanovitelj skupine Coldplay se po končani ljubezenski zgodbi s hollywoodsko zvezdnico, ki jo je ljubil med oktobrom 2017 in junijem letos, namreč odlično zabava.

Pred kratkim so 42-letnega zvezdnika v Londonu zasačili s čedno svetlolasko, sledilo pa je »bližnje srečanje« z angleško glasbenico Duo Lipa na slovitem angleškem glasbenem festivalu Glastonbury. Ko je Chris zagledal lepo 23-letno stanovsko kolegico, je takoj pristopil k njej in ves čas preživel v njeni družbi, trdi dobro obveščen vir, ki se je razgovoril za britanski tabloidni dnevnik The Sun: »Bila je srečna v njegovi družbi, celo predstavila ga je svoji družini.

chris martin 1.jpg
Dua Lipa
Profimedia

Pogovarjala sta se več ur in vsakič, ko je Dua Lipa svojo pozornost posvečala le njemu, je flirtal z njo.« Med glasbenikoma naj bi torej ves čas preskakovale iskrice, med potjo do nekega bara pa se je po trditvah očividca zgodilo tisto, kar se je zdelo neizogibno: Chris in Dua Lipa sta se poljubila!

Očitno je festival Glastonbury za zvezdnika nekaj posebnega, saj naj bi se prav na tej prireditvi že pred dvema letoma precej zbližala, a se iz njunega flirta ni razvilo razmerje. Pozneje sta si oba omislila partnerja, Chris je ljubil že omenjeno Dakoto, Dua Lipa pa je imela resno razmerje s 33-letnim Isaacom Carewom. Obe razmerji sta se končali pred kratkim, zvezdnika pa zdaj očitno s polnimi pljuči uživata v samskem življenju.        

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 28, 5. 7. 2019