Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Calvin Harris prodaja razkošno rezidenco z rokersko dušo

B.P., 08.07.2019 19:00:00

Slavni DJ uživa v trgovanju z nepremičninami.

Delite na:
Calvin Harris prodaja razkošno rezidenco z rokersko dušo
Hiša Calvina Harrisa v soseski Hollywood Hills je naprodaj za 5,75 milijona dolarjev Profimedia

Najbolje plačani DJ na svetu, Calvin Harris, ki je zaslovel s plesnimi uspešnicami, kot so I Found You, This Is What You Came For, Summer in Feels, je obseden z nakupovanjem nepremičnin.

Trenutno ima v lasti več različnih posesti v Los Angelesu, in sicer sedem milijonov dolarjev vredno vilo nad Sunset Stripom, ki jo je kupil leta 2013, 15 milijonov dolarjev vredno večstanovanjsko rezidenco v gorah nad Beverly Hillsom, prazno parcelo na Bel Airu, na kateri bo, kot se govori, zgradil dvorec, in 6000 kvadratnih metrov veliko hišo, ki jo zdaj prodaja za 5,75 milijona dolarjev oziroma ponuja v najem za 25.000 dolarjev na mesec. Hiša, ki stoji v mirni soseski v Hollywood Hillsu, vključuje štiri spalnice in šest kopalnic razporejenih med glavno hišo in dvonadstropno hišo za goste.

profimedia-0418700485.jpg
Pogled na bazen je veličasten: levo glavna hiša, desno hiša za goste
Profimedia

Razkošna rezidenca, ki stoji nekoliko nad nivojem ulice, ima izrazito rokerski videz. Njena posebnost je, da je zunanjost pobarvana črno, zato posebej izstopajo rdeča vrata.

profimedia-0418700364.jpg
Kopalnica v belo-bež tonih je prava paša za oči
Profimedia

profimedia-0418700552.jpg
Terasa, ki se razteza nad bazenom, je prostor za počitek in druženje
Profimedia

Terasa, ki se razteza nad bazenom, je prostor za počitek in druženje.

Treba je poudariti, da je 34-letni škotski DJ, ki je pred uspešno glasbeno kariero prodajal sadje v trgovini, zdaj pa je že šesto leto zapored na seznamu najbolje plačanih DJ-ev na svetu, hišo kupil od producenta Steva Angella konec leta 2017 za nekaj več kot 5 milijonov dolarjev. Angello pa jo je pred tem kupil od glasbenika in producenta Toma Rothrocka, tako da gre v resnici za hišo z glasbenim pedigrejem.  

profimedia-0418689264.jpg
Ogromna dnevna soba, ki z velikim kaminom v graščinskem slogu na sredini, predstavlja osrčje hiše
Profimedia

Ko enkrat vstopite skozi široka dvojna vrata, se pred obiskovalcem odpre ogromna dnevna soba, ki je z velikim kaminom v graščinskem slogu na sredini osrčje hiše. Dve steni v celoti prekrivajo okna, strop pa krasijo starinski leseni tramovi. Opazimo še elegantna lesena tla in razkošen francoski lestenec. V pritličju je tudi moderna kuhinja z otokom in jedilnica odprtega tipa, sestavljena iz črnih omar in pultov iz črnega marmorja, ki ustvarja popoln kontrast s snežno belimi stenami in tlemi. Kuhinja ima izhod na vrt z bazenom, zraven pa se bohoti še en zanimiv prostor, namreč salon oziroma bar, ki se ponaša z ogromnimi okni in izhodom na veliko teraso, ki se razteza nad bazenom. V zgornjem nadstropju sta dve spalnici za goste, ki se prav tako ponašata z visokimi okni in zato z veliko svetlobe. Glavna spalnica, ki je na drugem koncu hiše, pa se razteza v dveh nadstropjih, ima kopalnico z jakuzzijem in izhod na bazen.

profimedia-0418700468.jpg
Moderna kuhinja z otokom, sestavljena iz črnih omar in pultov iz črnega marmorja, ustvarja popoln kontrast s snežno belim stenami in tlemi
Profimedia

Dvonadstropna hiša za goste, ki se drži glavne, ni nič manj ekstravagantna. Dvoposteljna soba ima kamin iz črnega marmorja in visoka okna, ki se raztezajo čez obe nadstropji. Zraven je dobro opremljen snemalni studio, hiša pa ima tudi ločeno zunanjo teraso.

profimedia-0418700496.jpg
V hiši za goste je urejen tudi snemalni studio
Profimedia

Objavljeno v reviji Dom2/Moje lepo stanovanje št. 3, 29. 4. 2019