IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. avgusta

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

rakun v avtomatu Svet24.si

FOTO: Nekdo je ropal avtomat za prigrizke, ...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

Bratov samomor jo je uničil

T. J., 04.08.2019 11:00:00

V začetku februarja je družina več dni iskala Christopherja Cattralla, mlajšega brata 62-letne kanadske igralke Kim Cattrall, zvezdnice serije in filmov Seks v mestu.

Delite na:
Bratov samomor jo je uničil
Kim Cattrall Profimedia

Kim do zadnjega ni izgubila upanja in je celo pozivala javnost, da pomaga pri iskanju pogrešanega brata. Žal zaman.

Christopherja so namreč našli mrtvega, in sicer v bližini mesta Lacombe v kanadski provinci Alberta. Star je bil komaj 55 let. O okoliščinah njegove smrti so ljudje lahko dolgo le špekulirali, pred kratkim pa je Kim v intervjuju za britanski dnevnik Daily Mail razkrila, da je njen brat storil samomor. »Spremenila sem se in nikoli več ne bom ista,« je dejala, nato pa šla še korak dlje: »To te uniči.«

Kim je pojasnila, da je Christopher očitno bolehal za depresijo, česar pa družina ni opazila: »Nič nismo vedeli, nikoli nam ni govoril o tem. Če izgubiš nekoga, ki je storil samomor, in ne veš, kako zelo je trpel, vedno ostaja vprašanje 'kaj pa, če …'« Zvezdnica je zelo odkrito spregovorila o svojih čustvih po hudi izgubi in tudi o občutkih krivde, ki jo prevevajo: »Vsak dan se moraš učiti, kako živeti z vprašanji, ki se kar ne nehajo pojavljati, občutki krivde in frustracijami.« Na koncu je še pojasnila, da je o tragični usodi svoje družine povsem namerno spregovorila javno: »Samomori so namreč epidemija, ki jo prepogosto zamolčimo.« Kim si želi več odkritih pogovorov o tej temi.       

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 30, 19. 7. 2019