hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Brata Hafner razkrivata vse

Katja Kaja Mejač, 15.07.2019 08:00:00

Po koncu šova Ljubezen po domače smo se pogovarjali z bratoma Hafner, ki sta zagotovo zaznamovala letošnjo sezono. Mlajši Jaka bo zelo kmalu (morda je do trenutka, ko berete spodnje vrstice, to že zgodilo) postal očka, starejši Gašper pa je razkril, da je po koncu oddaje prekinil razmerje s Patricijo.

Delite na:
Brata Hafner razkrivata vse
Ana in Jaka POP TV

Jaka Hafner
Jaka, šov Ljubezen po domače vam je prinesel ljubezen. A ne tam, kjer smo gledalci pričakovali. Iskrice so namreč preskočile med vami in bratovo izbranko Ano. Tega najbrž tudi sami niste pričakovali, kajne?

Res je, tega absolutno nisem pričakoval. Z Ano sva se že pri nas na kmetiji dobro razumela, po snemanju pa je ostala prijateljica s sestro Katarino. Pogosto je prišla na obisk in tako se je med nama nepričakovano rodila naklonjenost. Šla sva na nekaj zmenkov, iskrice so preskočile in bilo je jasno, da je med nama več kot prijateljska vez.

resnicnostni sovi hafner foto marko vavpotic m24.si.jpg
»Vroča« brata Jaka in Gašper Hafner iz šova Ljubezen po domače
M24

Kako je vajino razmerje sprejel Gašper in kako se je odzvala mama?

Najino razmerje sta oba sprejela zelo dobro, je pa res, da sta bila zelo presenečena.

Ana je v veselem pričakovanju, kmalu boste postali očka. Čestitke. Kako se ob tem počutite?

Hvala za čestitke, počutim se odlično, saj je to zame prvič.

Kakšne načrte imata z Ano? Se je preselila na vaše posestvo?

Ja, tako je, Ana živi pri nas. V prihodnosti bi si rada naredila svojo hišo, za nekaj časa pa sem prenovil spodnje stanovanje in sva za zdaj tukaj.

Kdaj pa je predviden datum poroda in kako se Ana počuti? Že vesta, kakšnega spola bo novi član?

Rok je julija. Počuti se odlično, za spol pa seveda tudi že veva. Dobila bova punčko.

Dojenčka se zagotovo zelo veseli mama Karmen. Kako je sprejela novico?

Mama Karmen je novico sprejela zelo veselo in pozitivno.

Gašper Hafner
»Skuhal sem si vročo žup'co in zdaj jo bom pač moral pojesti. Vse skupaj me še vedno duši in obremenjuje, zaradi moje vesti pa se mi zdi prav, da o tem spregovorim. Če bi se to dotikalo samo zasebnega življenja, bi povedal samo bližnjim, ker pa zajema tudi dogajanje na televiziji, sem se odločil, da resnico povem javno,« je odločen Gašper in brž pripomni, da si ne želi pomilovanja, le pošteno bi rad ravnal, pa čeprav je bila škoda že narejena. V dolgem klepetu nam je Gašper pojasnil, kako se mu je tik pred šovom življenje obrnilo na glavo. Po prijavi v resničnostni šov, a preden se je ta dobro začel, je namreč spoznal dekle, zaradi katerega so se mu pošteno zamajala tla pod nogami. »Seveda nisem iskal dekleta, sploh pred sodelovanjem v šovu sem se vsemu izogibal, no, pa tudi časa nimam za te reči, saj vse dneve delam na kmetiji in v delavnici. Ampak kljub temu se je zgodilo. Pot mi je prekrižala sanjska ženska.

gašper hafner.jpg
Gašper Hafner
Pop TV

Mojo pozornost je pritegnila prek Facebooka, in to tako močno, da sem si vzel čas. Približno 14 dni pred snemanjem oddaje sva se videla tudi v živo in odkrito priznam, da me je zadelo naravnost v srce. Je namreč vse tisto, kar sem si od nekdaj želel, moja popolna boljša polovica, s katero si deliva enake sanje, želje in pogled na svet,« nam je razkril Gašper, ki se je tik pred šovom znašel v zelo težkem položaju.

resnicnostni sovi ljubezen.jpg
Ljubezen po domače
Revija Zarja

»Ko smo snemali, sem bil z mislimi pri njej. Razmišljal sem, da je ženska, o kakršni sem od nekdaj sanjal, hkrati pa sem se prestrašil, da je vse skupaj preveč lepo, da bi bilo res. Bal sem se jo pripeljati v svoje življenje, strah me je bilo, da bi jo razočaral, da ji nisem sposoben dati tistega, kar si zasluži. Pa vem, da ne bi bilo potrebno veliko, da bi se imela zelo lepo, saj je preprosta in skromna ženska. Ampak preprosto nisem bil prepričan, da bom zmogel to tako izpeljati, da bo ob meni srečna. In tako sem kljub ljubezni dovolil, da se najini poti razideta.«

Objavljeno v reviji Vklop/Stop št. 27, 4. 7. 2019