favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Boris Kopitar s potnimi rokami - doslej je plesal le z ženo

N. S., Zvezde, 16.02.2019 09:01:34

Legendarni voditelj in pevec Boris Kopitar je dokazal, da leta niso ovira, saj se je pri 66 letih odločil za velik izziv in sprejel povabilo v šov Zvezde plešejo. Čeprav priznava, da ima že ob misli na ples potne dlani, se bo v prihodnjih mesecih boril za zmago in plesni globus.

Delite na:
Boris Kopitar s potnimi rokami - doslej je plesal le z ženo
Boris priznava, da je do zdaj skorajda vedno plesal le z ženo, s katero sta skupaj že lepih štirideset let. Revija Zvezde

Priljubljeni televizijski voditelj in pevec Boris Kopitar življenje zajema z veliko žlico in živi po načelu, da nikoli ne reci nikoli. »Vse se zmore, če se le malo hoče, in nič se ne zmore, če se le malo noče,« pravi in dodaja, da se je prav zato odločil za sodelovanje v spektakularnem šovu Zvezde plešejo. Ker on ve, da zmore. »Odkar pomnim, sem rad sprejemal nove izzive, ki mi jih je ponujalo življenje. Ponujena možnost, da se pri 66 letih preizkusim v veščini, ki je nisem vešč, mi zelo veliko pomeni. Celotna produkcijska skupina največjega televizijskega šova Zvezde plešejo deluje tako profesionalno, da vem, da se bomo mi lepo imeli, gledalci pa uživali. Tudi zato bom skušal po svojih najboljših močeh upravičiti zaupanje,« je prepričan Boris, ki nam je zaupal, da rad zapleše na kakšnih zasebnih zabavah. »V življenju je tako naneslo, da sem več časa preživel na glasbenem odru kot pa pod njim. Vedno pa me je mikalo, da bi se preizkusil tudi v plesu. Najraje plešem v družbi prijateljev in znancev na kakšni zabavi, praznovanju ali družabnem plesu. Tudi če dobro pomislim, se težko spomnim, da bi kdaj plesal z drugo plesalko kot pa s svojo boljšo polovico, z ženo, s katero sva poročena že štirideset let,« ponosno pove Boris, ki samostojno še nikoli ni plesal, a kot dodaja, je vse v življenju enkrat prvič.

Veseli se plesnih korakov

Čeprav nikoli ni veljal za spretnega plesalca, pravi, da mu gre ples kar dobro od rok. »Ne spomnim se, da bi se v mladosti kaj veliko posvečal plesu, sem pa na odru veselo prepeval in opazoval plesne pare. Plesne pare, ki znajo dobro plesati, je res užitek gledati. Sam, na primer, nisem imel zaključnega maturantskega plesa. Udeležil pa sem se maturantskih plesov sina in hčerke, kjer sem se na plesišču zelo dobro počutil. Tudi hči, s katero sem zaplesal, me je pohvalila,« se od srca nasmeji in prizna, da že komaj čaka, da bo v šovu zaplesal na ritme strastne rumbe in argentinskega tanga. Sicer pa je pripravljen na vsak plesni izziv in ga bo sprejel odprtih rok, saj ne verjame v strah. »Pravijo, da se na ovinku, ki se ga najbolj bojiš, najbolj gotovo lahko tudi zaletiš, zato o tem ne razmišljam,« sklene Boris Kopitar, ki sicer velja za pravo legendo narodno-zabavne glasbe.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 7, 13. 2. 2019.