golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

dog-3415990_1280 Petisvet.si

Pes tako razkrinka človeka, ki ima slabe namene!

Društvo za zaščito konj_biki Svet24.si

FOTO: Grozljivka v okolici Trebnjega: konj na 1,2 ...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

Borisa Cavazzo zadela kap

A. Ž., Zvezde, 19.11.2018 07:56:19

Po kapi se igralec Boris Cavazza zdravi na nevrološki kliniki.

Delite na:
Borisa Cavazzo zadela kap
Samo sreči in izkušeni zdravniški ekipi se Cavazza lahko zahvali, da je preživel in da je zdaj na dobri poti do popolnega okrevanja. Revija Zvezde

Ko je dolgoletna šefinja državnega protokola Ksenija Benedetti na svojem zelo obiskanem profilu na Facebooku objavila nekoliko mistično fotografijo s pripisom: »Tanka linija«, se je zdelo, da jo je k razmišljanju spodbudil nedavni dan mrtvih. Ob tem prazniku se pač ljudem po glavi plete vse mogoče. Le kdo bi ob tem lahko pomislil, da je Ksenijo k objavi napeljalo hudo, kruto spoznanje. Da je bil ravno takrat na tanki liniji med življenjem in smrtjo prav njen dragi mož, igralec Boris Cavazza! Na srečo se zdaj že sme verjeti, da mu je bila usoda tokrat naklonjena.

Preberite tudi: Fant ponižal mlado zvezdnico.

Prve dni po možganski kapi, žal ga je zadela večkrat in ne samo enkrat, pa ni bilo tako. Zdravniki na nevrološki kliniki so bili zelo zaskrbljeni, ko je Boris prišel pod njihovo okrilje. K sreči je bilo še pravočasno in zanj so poskrbele dobre roke. Koliko časa bo trajalo zdravljenje, je pri tako hudi bolezni težko napovedati. Bo pa k igralčevemu okrevanju poleg železne volje veliko pripomogla tudi bližina in toplina njegove družine. Že večkrat smo lahko spremljali, kako znajo Cavazzevi, ko jim življenje ne prizanaša, stopiti skupaj in bodriti drug drugega. Trdno verjamemo, da se bo Borisu, ne glede na resne težave z zdravjem, izpolnila tudi želja, ki jo je razkril v enem od številnih intervjujev, da bi dočakal devetdeset let, da bo lahko videl, v kakšnega moškega bo zrasel njegov najmlajši sin Aleksander. No, še prej pa bomo praznovali Borisov osemdeseti rojstni dan februarja prihodnje leto.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 46, 14. 11. 2018.