Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

FOTO: Boris Cavazza po kapi - kaj se dogaja?

A. C., 13.01.2019 07:11:55

Igralec dobro okreva. Tašča ga je prehitela s praznovanjem.

Delite na:
FOTO: Boris Cavazza po kapi - kaj se dogaja?
Generalka za Borisovo zabavo: Aleksander Boris Cavazza, Marija Mahne, Ksenija Benedetti in Boris Cavazza v Kopru Osebni arhiv

Letošnje leto se je za gledališko legendo Borisa Cavazzo začelo nadvse imenitno, predvsem pa bo slavnostno in v znamenju jubilejev. Z ženo Ksenijo Benedetti sta zelo zadovoljna, da krasno okreva po kapi, zaradi katere je v zadnjih mesecih preteklega leta njegovo življenje viselo na nitki. Zdaj že lahko gre tudi naokoli in se druži s sorodniki in prijatelji.

foto 1.jpg
Takole sproščena sta se zakonca prvega dne v novem letu odpravila na sprehod po Strunjanskih solinah.
Osebni arhiv

Tako se je v prvih dneh novega leta skupaj z najmlajšim sinom, šestnajstletnim Aleksandrom Borisom, in Ksenijo odpravil na Obalo, kjer je njena mama, upokojena učiteljica Marija Mahne, praznovala častitljivi jubilej, osemdeseti rojstni dan. Marija se s svojim zetom zelo dobro razume, vzoren odnos pa ima tudi s svojo hčerko, s katero se slišita prav vsak dan, zelo pogosto, kolikor zaposleni Kseniji dopušča čas, pa tudi vidita. Marija je okroglo obletnico dočakala dobrega zdravja in še boljšega razpoloženja. Zet pa ji tesno sledi, saj bo osemdeseti rojstni dan praznoval 2. februarja. Rodil se je v Milanu, očetu Italijanu in mami Slovenki. Čeprav je imel zelo težko otroštvo, je bil vedno borec, ki je sledil svojemu srcu in sanjam. V življenju je doživel veliko lepega, pa tudi prestal mnogo hudega. Na srečo pa ima zadnja leta ob sebi Ksenijo, ki mu je spet vrnila iskrice v oči.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 2, 9. 1. 2019.