stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Boratova čestitka Kim Kardashian

kl, 22.10.2020 10:00:47

Alterego igralca Sache Cohena je bil eden od mnogih, ki so zvezdi realityja poslali čestitko. Takšno, kot bi jo od njega tudi pričakovali :)))

Delite na:
Boratova čestitka Kim Kardashian
Borat čestita Kim Kardashian za rojstni dan twitter

"O moj Bog, Boratovo rojstnodnevno sporočilo!" je virtualno od navdušenja zakričala Kim Kardashian in retvitala njegovo čestitko.

Videočestitka seveda vsebuje kopico neprimernih in spolnih namigov, kakršne lahko od lika kazahstanskega novinarja Borata tudi pričakujemo.

"Jagshemash! Vse najboljše, Kimothy!" začenja Borat v svojem prepoznavnem slogu in jo obvesti o tem, da so njen televizijski resničnostni šov pravkar začeli predvajati tudi v Kazahstanu.

"Všeč mi je. Moj chram (Boratov naziv za spolovilo, op.p.) gre v korak s Kardashiani," nadaljuje Borat in namigujoče privzdigne obrvi. "Ti si moja najljubša sestra, druga najdražja mi je Kris, najtežja za ročno zabavo pa Rob," prizna Borat in dodaja: "Vse najboljše! Chenquieh!'. ("Chenquieh" je izraz, ki ga je uvedel Borat v angleščino, izhaja pa iz poljske besede za "hvala" - op.p.)

Konec tega tedna naj bi sicer izšel novi Boratov film "Borat Subsequent Moviefilm", v katerem se Borat Sagdiyev vrača iz Kazahstana v ZDA, da bi še podrobneje raziskal ameriško kulturo, pandemijo Covid-19 in seveda letošnje predsedniške volitve v tej državi.

Novi Boratov film prihaja na zaslone 14 let po prvem filmu, ki je postal kulten in je po svetu doslej zaslužil 262 milijonov dolarjev.

Boratovo čestitko za Kimin 40. rojstni dan pa si poglejte spodaj (v Boratovi angleščini)