evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Bivša partnerica Tomija Megliča rodila hčerko

B. P., Zvezde, 31.07.2018 10:00:08

Manca Simčič je tretjič mamica.

Delite na:
Bivša partnerica Tomija Megliča rodila hčerko
Tomi in Manca sta bila nekoč zaljubljeni par, zdaj pa je Manca srečna v objemu novega partnerja, ki mu je povila hčerko Karo. Revija Zvezde

Potem ko se je pred malo več kot dvema letoma razvedelo, da gresta Tomi Meglič, pevec skupine Siddharta, in njegova lepa partnerica Manca Simčič vsak svojo pot, je bil marsikdo presenečen. Veljala sta namreč za par, ki je kar prekipeval od ljubezni. Zdaj sta oba srečna z novima partnerjema, Manca pa je pred kratkim tretjič postala mamica. Življenje je polno presenečenj in ljubezen včasih ubira čudna pota. A partnerja, ki jima otroci veliko pomenijo, znata tudi po razhodu potisniti zamere na stran in narediti, kar je dobro za otroke. Kot kaže, sta to storila tudi Tomi in Manca, saj sta poskrbela, da Zak in Nora nista bila preveč prizadeta. Ohranili so dobre odnose, bivša partnerja si delita skrbništvo, in čeprav sta oba srečna v objemu novih ljubezni, božič praznujejo vsi skupaj, kot velika razširjena družina. Tomi Meglič je kmalu po razhodu padel v objem televizijke Tare Zupančič, ki si je celila rane po razpadu zveze z Janom Plestenjakom. Manca, ki je po poklicu odvetnica, bila pa je tudi uspešna manekenka in je samo šest mesecev po prvem porodu v kopalkah samozavestno zakorakala po modni brvi, pa je našla srečo z Denisom Petrovčičem, arhitektom in solastnikom restavracije z azijskimi okusi Shambala, ki je v lasti njegove družine. Denis je navdušen športnik, predvsem pa jadralec, tako kot njegov oče Nenad. Oba sta najsrečnejša med modrimi valovi in ob vetru v jadrih. Sicer pa ima Denis tudi svoj arhitekturni biro. Bil je v razmerju z nekdanjo manekenko in učiteljico joge Anjo Bohinc Bojetu, a se zveza ni obnesla.

denis petrovcic.jpg
Danes je Manca srečna v objemu novega partnerja Denisa Petrovčič.
Revija Zvezde

Kot kaže, je vez med Manco in Denisom tako močna, da sta ljubezen okronala z otrokom. Manca je namreč pred dnevi povila zdravo punčko Karo. Kot smo izvedeli od ljudi, ki so blizu Tari Zupančič, naj bi si tudi ona že nekaj časa prizadevala zanositi, Tomi naj bi si namreč želel še enega otroka. Ga je k temu spodbudila Mančina nosečnost ali samo velika želja, da bi si s Taro ustvaril družino?

Preberite tudi: Je to slovo? Nina Pušlar zaenkrat brez komentarja. Kliknite TUKAJ!

Še vedno pa ostaja v skrivnost zavito dogajanje v marcu, ko je bila Tara urgentno hospitalizirana tik pred začetkom šova Zvezde plešejo. Zaradi tega je morala prvo oddajo celo izpustiti. Nam pa je prišlo na uho, da jo je Tomi na hitro odpeljal v bolnišnico in da so bile bolečine tako hude, da ni mogla niti stati. Pojavljajo se celo namigovanja, da je imela spontani splav. O tem seveda lahko zgolj ugibamo, saj Tomi in Tara o tem nista želela govoriti, skrivnost pa so skrbno čuvali tudi na Pop TV, čeprav je bilo v ekipi kar malo živčnosti, ker niso vedeli, kaj bo s Taro. Iz bolnišnice so jo k sreči dokaj hitro odpustili, že v drugi oddaji šova pa je samozavestno stala pred kamerami.