Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Bebe Rexha prisega na sredozemski slog

T. J., 03.04.2020 20:00:22

Tokrat vam predstavljamo nepremičnino v Los Angelesu, ki je pred kratkim postala dom priljubljene glasbenice Bebe Rexha. Zvezdnica, ki si je pot v glasbeni svet začela utirati leta 2010, si je prvo hišo, ki jo je kupila sama, omislila v pravi oazi, v kateri človek takoj dobi občutek, da je na dopustu. Ob nakupu očitno ni bila pozorna le na svoje želje in potrebe, ampak je imela v mislih tudi svoje sorodnike in prijatelje, ki jo bodo obiskovali, saj vila tudi gostom ponuja več kot dovolj prostora in razkošja.

Delite na:
Bebe Rexha prisega na sredozemski slog
Glasbenica Bebe Rexha, ki je avgusta dopolnila 30 let, si je omislila svojo prvo hišo. Profimedia

Bebe Rexha, 30-letna ameriška glasbenica albanskih korenin, je zaslovela leta 2015, ko je izdala debitantski EP, ki ga je naslovila I Don't Wanna Grow Up. Že pred tem, leta 2013, je podpisala pogodbo z glasbeno založbo Warner Bros. Records in si začela ustvarjati ime kot skladateljica. Med drugim je sodelovala z razvpitim 47-letnim raperjem Eminemom, in sicer kot »gostujoča vokalistka« in soavtorica besedila za singel The Monster, ki je pozneje osvojil celo grammyja, veliko pa je prispevala tudi k pesmim drugih glasbenih izvajalcev, kot so južnokorejska fantovska zasedba Shinee, 27-letna Selena Gomez in ravno tako 27-letni Nick Jonas.

bebe 4.jpg
Garaža je dovolj velika za dva avtomobila.
Profimedia

bebe 6.jpg
Na zemljišču razkošne vile v Los Angelesu seveda ne sme manjkati ravno tako razkošen bazen.
Profimedia

bebe 5.jpg
Na eni od teras je precej velika jedilna miza s šestimi stoli. Kot naročeno za druženje s prijatelji ter uživanje v dobri jedači in pijači.
Profimedia

Čeprav je Bebe, ki je svoj prvi in za zdaj edini studijski album, Expectations, izdala junija lani, torej že kar nekaj časa prisotna na svetovni glasbeni sceni in služi lepe denarce, pa si je šele pred kratkim omislila svojo prvo hišo. Gre za prefinjeno, predvsem pa luksuzno nepremičnino v sredozemskem slogu, ki se bohoti v vzhodnem delu slovite losangeleške soseske Hollywood Hills, v bližini 227 metrov visokega hriba Cahuenga Pass. Približno 240 kvadratnih metrov velika vila, ki ponuja čudovit razgled na okoliške hribe in so jo zgradili v 30. letih prejšnjega stoletja, spominja na hiše, tipične za francosko in italijansko riviero. V pritličju so dve sobi za goste, kuhinja za goste in za zdaj še prazna soba, v kateri se čez eno od sten razprostirajo ogledala, zato lahko domnevamo, da si bo Bebe v njej uredila domači fitnes.

bebe 2.jpg
Vila je zgrajena v sredozemskem slogu in spominja na vile na italijanski in francoski rivieri.
Profimedia

V prvem nadstropju je, še posebno za zvezdniške razmere, presenetljivo majhna, a kljub temu zelo funkcionalna kuhinja z aparati iz nerjavečega jekla, jedilnica z velikimi okni in lestencem, dnevna soba in prijetna soba s knjižnimi policami, namenjena počitku ter branju. V drugem nadstropju pa so si prejšnji lastniki omislili veliko spalnico z garderobno sobo zanjo in zanj ter kopalnico z vgradno kadjo, bidejem, parno kabino za prhanje in talnim ogrevanjem. Na približno pet hektarjev velikem zemljišču je več teras z ležalniki, vrtnimi garniturami in jedilnimi mizami, seveda pa ob vili, ki stoji v tako sončnem in vročem mestu, kot je Los Angeles, ne sme manjkati velik bazen. Posest, na kateri je tudi garaža za dva avtomobila, obdaja zelo visoka živa meja, kar je Bebe kot veliki zvezdnici prav gotovo všeč, saj jo varuje pred radovednimi pogledi sosedov in mimoidočih.

bebe 3.jpg
Visoka živa meja, ki obdaja posest in za katero se med drugim skriva elegantna vrtna garnitura, zagotavlja ohranitev zasebnosti.
Profimedia

bebe 4.jpg
Garaža je dovolj velika za dva avtomobila.
Profimedia

Glede na to, da je vila, za katero je Bebe odštela 2,1 milijona ameriških dolarjev, kar je 1,9 milijona evrov, dovolj velika za družino, se njeni številni oboževalci že sprašujejo, kdaj se bo iz zvezdničinega novega domovanja razlegal otroški smeh. No, glede na to, da je zaprisežena podpornica skupnosti LGBTQ+, ki svojo spolno usmerjenost opisuje kot fluidno, trenutno samska, v bližnji prihodnosti najverjetneje še ne bo postala mamica. Kakorkoli že, najpomembnejše je, da se bo priljubljena glasbenica, ki so jo v preteklosti v romantičnem smislu povezovali s 23-letnim nizozemskim didžejem Martinom Garrixom, s katerim je poslovno sodelovala, ter s 27-letnim glasbenikom in igralcem Nickom Jonasom, v svojem novem domovanju počutila kar se da prijetno.

Objavljeno v reviji Dom2/ Moje letpo stanovanje št. 26, 28.10.2019