Loch Ness, Nessie, jegulja Svet24.si

VIDEO: Kamera pod gladino jezera Loch Ness ujela ...

zmago jelinčič, monika zupanc jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič po razhodu v tožbo, da bi ...

dreamstime_m_62120301 Svet24.si

4 glavne skrbi, ki ženskam ponoči ne dajo spati

davo karničar Svet24.si

»Razmišljamo, kako bi pomagali Karničarjevi ...

profimedia-0314221941 Odkrito.si

Napadi panike in kako jih preprečiti

koza bela Njena.si

Zastrupitev in smrt v šovu Ljubezen na vasi

ljfw 6 Njena.si

Izbranka Bizovičarja pokazala svojo ljubezen

Bebe Rexha: Prestara, da bi bila seksi?

M. V., 30.08.2019 11:00:00

Kdaj je ženska prestara, da bi bila seksi? Očitno je pri devetindvajsetih že - tako je bilo vsaj povedano pevki Bebe Rexha.

Delite na:
Bebe Rexha: Prestara, da bi bila seksi?
Bebe Rexha Profimedia

To je mnenje nekega glasbenega producenta, ki je pevko albanskih korenin tako razjezilo, da je na družbenem omrežju objavila svojo zapeljivo fotografijo in zraven zapisala: »Pred kratkim mi je moški glasbeni producent rekel, da se staram in da moja blagovna znamka ljudi zmede, ker sem kantavtorica in na družbenih omrežjih objavljam seksi fotografije.

To se za kantavtorice naj ne bi spodobilo, še posebej ne pri moji starosti - imam le že 29 let. Dovolj imam tega, da me postavljajo v okvire! Postavljam lastna pravila! Dovolj imam tega, da starejše ženske označujejo za babnice, medtem ko za moške pravijo, da z leti postajajo seksi. Kakorkoli: 30. avgusta bom praznovala trideseti rojstni dan, in veste, kaj? Ne bom ga zatajila.

Ne mislim lagati o letih ali peti pesmi, ki se bodo bolje prodajale, ker zvenijo 'mlajše'. Slavila bom svoja leta, ker sem zdaj modrejša, močnejša in, verjemite, veliko boljša ljubimka, kot sem bila pred desetimi leti!« Hkrati je napovedala tudi novo pesem Not 20 Anymore, ki govori o tem, da ima rada svoja trideseta in da z leti postaja vedno boljša, kot vino. Bebe ne bo nihče govoril, da je prestara, da bi bila seksi!

 Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 34, 16. 8. 2019