Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Bebe Rexha: Prestara, da bi bila seksi?

M. V., 30.08.2019 11:00:00

Kdaj je ženska prestara, da bi bila seksi? Očitno je pri devetindvajsetih že - tako je bilo vsaj povedano pevki Bebe Rexha.

Delite na:
Bebe Rexha: Prestara, da bi bila seksi?
Bebe Rexha Profimedia

To je mnenje nekega glasbenega producenta, ki je pevko albanskih korenin tako razjezilo, da je na družbenem omrežju objavila svojo zapeljivo fotografijo in zraven zapisala: »Pred kratkim mi je moški glasbeni producent rekel, da se staram in da moja blagovna znamka ljudi zmede, ker sem kantavtorica in na družbenih omrežjih objavljam seksi fotografije.

To se za kantavtorice naj ne bi spodobilo, še posebej ne pri moji starosti - imam le že 29 let. Dovolj imam tega, da me postavljajo v okvire! Postavljam lastna pravila! Dovolj imam tega, da starejše ženske označujejo za babnice, medtem ko za moške pravijo, da z leti postajajo seksi. Kakorkoli: 30. avgusta bom praznovala trideseti rojstni dan, in veste, kaj? Ne bom ga zatajila.

Ne mislim lagati o letih ali peti pesmi, ki se bodo bolje prodajale, ker zvenijo 'mlajše'. Slavila bom svoja leta, ker sem zdaj modrejša, močnejša in, verjemite, veliko boljša ljubimka, kot sem bila pred desetimi leti!« Hkrati je napovedala tudi novo pesem Not 20 Anymore, ki govori o tem, da ima rada svoja trideseta in da z leti postaja vedno boljša, kot vino. Bebe ne bo nihče govoril, da je prestara, da bi bila seksi!

 Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 34, 16. 8. 2019