Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Avanture znanih Slovencev

Andreja Comino, Zvezde, 20.05.2018 18:01:20

Nedavni prazniki so bili kot nalašč za krajši oddih, počitek, pa tudi potepe zunaj meja. Vas zanima, kje so uživali znani Slovenci?

Delite na:
Avanture znanih Slovencev
Osebni arhiv anketirancev

Kar nekaj ljudi je pripravilo kovčke in se odpravilo novim dogodivščinam nasproti. Med njimi so bili tudi številni znani Slovenci. Vas zanima, kje so uživali?

Jana Koteska: ameriške sanje

Manekenka in blogerka je zaradi svojega dela videla dobršen del sveta, še posebej pa ji je všeč Amerika, kamor se vedno znova rada vrača. Takole dobro razpoloženo smo jo ujeli na najvišji zgradbi v milijonskem Čikagu. Za Jano se potep še ni končal, saj namerava še nekaj dni ostati na drugi strani luže in odkrivati še druge kotičke te zanimive države, predvsem zahodno obalo.

potep lovro ravbar barcelona

Lovro Ravbar: v gneči Barcelone

Čeprav domačini Barcelone, podobno kot meščani Dubrovnika in Benetk, niso najbolj navdušeni nad milijoni turistov, ki okupirajo njihove turistične bisere, se glasbenik Lovro Ravbar in njegovo dekle nista mogla upreti odkrivanju katalonske prestolnice. Domov sta se vrnila navdušena, saj je bilo res prelepo: vreme je bilo naravnost kičasto, znamenitosti prekrasne, razpoloženja jima niso pokvarile niti horde drugih turistov.

potep majda arh moz miro skopje

Majda Arh: Makedonija jo je očarala

Makedonski pregovor pravi, da spanje ne prinese spominov. Tega se zvesto držita tudi glasbenica Majda Arh in njen mož Miro, ki sta strastna popotnika. Njun zadnji cilj je bila najjužnejša republika nekdanje skupne države, ki ju je povsem navdušila. Po dolgem in počez sta prečesala Skopje, se srečala z Majdino nekdanjo sošolko s fakultete, ki je ni videla že 30 let, nato pa sta se odpravila še na Ohrid in ga osvojila na kolesih.

potep saša mihelčič trst prijateljice

Saša Mihelčič: Trst je naš!

Potem ko so nenadoma prenehali snemati nanizanko Gorske sanje, se je njenim ustvarjalcem sprostilo kar nekaj časa. Igralka Saša Mihelčič ga je izkoristila tudi tako, da se je s prijateljicami odpravila v Trst. Punce so uživale, da je bilo veselje. Privoščile so si tako znameniti »aperolspritz« kot sladoled, najlepše pa je bilo brezskrbno posedanje po lokalih in stikanje po trgovinicah v središču mesta.

potepa azra selimanovic new york

Azra Selimanović: svobodne ob Kipu svobode

Pravijo, da je New York mesto, ki nikoli ne spi. V njem se dogaja toliko, da bi bila prav škoda v hotelski sobi preživljati več časa, kot je to nujno potrebno. Predstav, muzikalov, stand up dogodkov je toliko, da si obiskovalec sploh ne utegne ogledati vseh. Potem so tu še številni muzeji, trgovine, restavracije… Plesalka in plesna pedagoginja je imela težko delo, kaj izbrati za svoje varovanke, ki jih je odpeljala v Nev York.

potep mojca šetinc rim

Mojca Šetinc Pašek: vročica večnega mesta

Novinarka, voditeljica in urednica je tudi strastna popotnica. Nedavne praznike je z možem Miletom Šetincem in njunim sinom Larsom preživela v Rimu, tam pa je poleg največjih znamenitosti doživela tudi prvi val vročine v večnem mestu. Pred njo so se skrivali s klobučki, voda in sladoled pa sta bila obvezna. Seveda pa so v vodnjak Trevi vrgli kovanec, da se v Rim čim prej vrnejo.

Preberite tudi: Novinar TV Slovenija brez žene in otrok zapušča Slovenijo. Kliknite TUKAJ!