eyes-5248678 Dobra karma

V zenici umrlega za vedno ostane zadnji ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 23. septembra

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

DSO Preddvor Svet24.si

Dom starejših Preddvor; Med izbruhom pozabili na ...

20180524-00862576 Necenzurirano

Kostić od Gorenjske banke dobil že 200 milijonov...

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Antonio Banderas: Namesto rojstnodnevnega darila okužba s corono

kl, 10.08.2020 18:00:00

Špansko-ameriški igralec je drugi hollywoodski megazvezdnik, ki se je okužil s Covid-19

Delite na:
Antonio Banderas: Namesto rojstnodnevnega darila okužba s corono
Antonio Banderas instagram

"Želim javno naznaniti ... Svoj 60. rojstni dan sem prisiljen praznovati v karanteni, potem ko sem bil pozitiven na test za Covid-19, ki ga povzroča koronavirus," je na Twitterju sporočil holywoodski zvezdnik.

"Dodal bi rad, da se počutim relativno dobro, le nekoliko bolj utrujen sem, kot ponavadi, vendar sem prepričan, da bom okreval kolikor hitro bo to mogoče," je še dodal igralec španskega porekla.

Napisal je tudi, da upa, da mu bodo nasveti, ki jih je prejel od zdravstvenih delavcev, pomagali premagati okužbo, za katero trpi in ki je prizadela toliko ljudi širom sveta.

Napovedal je, da bo čas izolacije izkoristil za branje, pisanje, počitek in nadaljevanje načrtov za svoje sedmo desetletje, v katerega vstopa poln želja in navdušenja.

banderas3.JPG
Antonio Banderas in njegovo dekle Nicole Kimpel
instagram

"Velik objem vsem," je svoj zapis na Twitterju zaključil Banderas, ki karanteno preživlja v svojem domu v Cobhamu, vasici v britanski grofiji Surrey, ker živi s svojo izbranko, Nicole Kimpel.

Igralec, ki je v Hollywood prišel iz Španije, je po uspešni evropski karieri, v katero ga je "vrgel" znameniti španski režiser Pedro Almodovar, tudi v ameriški meki filmske industrije hitro postal zvezda, najbolj pa se ga spominjamo iz filmov "Zorro" in "Obuti maček" (Puss in Boots), za film "Bolečina in slava" (Dolor y Gloria) pa je letos bil tudi nominiran za Oskarja.

Banderas je drugi hollywoodski megazvezdnik, ki je javno priznal okužbo s Covid-19. Pred tem je bolezen prebolel tudi Tom Hanks, ki se je okužil s svojo ženo, Idris Elba.

In še zanimivost, Banderas je leta 1993 igral ljubimca Toma Hanksa, ki je takrat v filmu Filadelfija upodobil mladega homoseksualnega pravnika, ki je zbolel za "kugo tedanjega časa", Aidsom.