peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

bencin gorivo, dizel Svet24.si

"Bencinarjem" se na črpalko splača še danes, ...

delovna_akcija_teren0003 Svet24.si

Ana Praznik: Če imaš voljo in moč, poprimi za ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Govorice

Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala

A. C., Zvezde, 21.10.2018 07:31:00

Priljubljen sodnik v šovu Zvezde plešejo Andrej Škufca in njegova Melinda bosta kmalu zibala.

Delite na:
Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala
Andrej Škufca in njegova Melinda na enem od številnih izletov, na katere se rada odpravita. Osebni arhiv

Eden najboljših slovenskih plesalcev Andrej Škufca je ljubil številne lepotice, nazadnje pa se je pred desetimi leti pustil omrežiti lepi madžarski temnolaski Melindi Törökgyörgy, ki jo sicer pozna že dobri dve desetletji. Pred dobrima dvema letoma ji je pred številnimi svati z vsega sveta najprej na Ljubljanskem gradu, nato pa na zabavi v Festivalni dvorani obljubil zvestobo, ob tem pa ni skrival, da si želi postati oče. V prvih mesecih naslednjega leta se mu bo ta želja (končno) izpolnila.

Preberite tudi: Zaradi Pop TV-jevega šova ostala brez službe. Kliknite TUKAJ!

»Odkar sva plesna upokojenca, imava v primerjavi z leti, ko sva bila še tekmovalca, še več obveznosti. Veliko potujeva, saj sodiva, učiva, pleševa na raznih prireditvah. Na Madžarskem imava klub, kjer skrbiva za druge pare,« razlaga Andrej, ki je v plesu dosegel, kar se je doseči dalo, in si tudi po izletu v gostinske vode ne predstavlja življenja brez plesa. Zato je tudi z veseljem sprejel sojenje v šovu Zvezde plešejo, kjer je bil najstrožji sodnik. To je pomenilo, da je bil dobre tri mesece bolj doma kot v preteklih letih, ko je bil večino časa na poti s plesom in zaradi njega. Več časa sta lahko preživela skupaj z ženo, se posvečala drug drugemu in rezultat je tukaj – Melindin zaobljeni trebušček, za katerega so najprej izvedeli njuni najbližji in prijatelji, vsem drugim pa sta ga nedavno razkrila kar na družbenem omrežju.

andrej škufca.jpg
Andrej in Melinda
Osebni arhiv

Prepričan, da bo krasen oče

»Dolgo sva čakala na novico o povečanju družine, ne skrivam, da sva si za to tudi zelo prizadevala. Zelo sem srečen in mislim, da se bom dobro znašel v očetovski vlogi. Nameravam biti pravičen, obenem pa tudi liberalen oče. Ko pa bodo otroci kaj večji, bomo zagotovo bolj prijatelji kot stroga avtoriteta,« pravi Andrej, vesel, da se je Melindi, s katero se pogovarja v angleščini, trebuh že dodobra zaoblil. Zdravniki so jima že povedali za spol otroka, vendar ga nočeta razkriti javnosti, enako kot tudi ne imena, o katerem zadnje čase veliko premišljujeta in izbirata tisto, ki bo obema najbolj všeč. Plesalec je dejal le, da sta se novice zelo razveselila, Madžarka pa se, potem ko je prestala običajne nosečniške jutranje slabosti, zelo dobro počuti in je prelepa nosečnica.

Andrej in Melinda bosta tako kot njegova nekdanja soplesalka in izvoljenka Katarina Venturini starša v zrelih letih. On je star 44 let, ona je okroglo obletnico praznovala 3. januarja letos, vendar je zaradi plesa na srečo v odlični kondiciji, kar so pohvalili tudi zdravniki, zato tudi nosečnost dobro prenaša. Zanimivo je tudi to, da je bila tudi Katarina stara 44 let, ko je rodila krasnega sina, potem ko je že mislila, da ji materinska sreča ne bo usojena. Andrejev in Melindin dojenček se bo rodil naslednje leto, do takrat pa bosta imela presrečna bodoča starša še dovolj časa, da zanj nakupita vse potrebno.