32_7_100 Odkrito.si

Partner Tanje Žagar o odporu in nujni spremembi

luka pahor Svet24.si

Pahorjev Luka je postal glasbeni menedžer

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

katarina bar Svet24.si

Med tekmovalci eksplodiralo: žaljivke, kričanje ...

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

noemi Njena.si

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Govorice

Kdo je Aljoši Bagoli delal družbo v Benetkah?

L. P., Zvezde, 11.10.2018 10:01:45

Čeprav zaradi obilice dela včasih težko najdeta še čas zase, sta se uspešna brata Aljoša in Dominik Bagola pred kratkim odpravila na skupni izlet v Benetke, kjer je nastala ta simpatična fotografija.

Delite na:
Kdo je Aljoši Bagoli delal družbo v Benetkah?
Ta fotografija Dominika in Aljoše Bagola je nastala v idiličnih Benetkah, kamor sta se pred kratkim odpravila na izlet. Instagram

»Z Aljošo se sicer veliko druživa, res pa je, da nisva pogosto skupaj zunaj meja domovine,« je njune italijanske počitnice komentiral mlajši Dominik.

Preberite tudi: Novinarka Sveta na Kanalu A: Prvega ne pozabiš nikoli. Kliknite TUKAJ!

»Še največ se druživa na kosilih med službo, ob glasbi, ob prekmurskih vikendih v družinski gostilni, ki jo po nedavni smrti očeta vodita sestra Urška in mama Ivanka, ali pa doma pri Aljoši, Ivi in Sofii, kjer ob večerih pogosto pozvoniva s punco Eriko. Je pa zato toliko bolj super, kadar se zgodi kako skupno potovanje,« dodaja. »Če sva že šla v tujino, je bilo to običajno na koncerte, nedavno recimo na Pearl Jam v Padovi, pred leti na Brucea Springsteena na Dunaju, velikokrat pa sva skupaj obiskala tudi kak tuji oglaševalski festival. Mogoče pa kdaj narediva skupno ploščo in kreneva na daljšo turnejo,« smeje sklene.