Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Paris Hilton zaključila 20 let pretvarjanja

kl, 20.09.2020 16:30:35

Včasih je vsak dan polnilla naslovnice opravljivega tiska, zdaj pa že dolgo nismo nič slišali o njej. Pred kratkim je presenetila z dokumentarcem o sebi.

Delite na:
Paris Hilton zaključila 20 let pretvarjanja
Paris Hilton v dokumentarcu "This is Paris" Youtube

"Prava jaz je pravzaprav precej pametna in ne neumna blondinka. Sem pa zelo dobra v pretvarjanju, da sem," je Paris Hilton, s precej nižjim glasom, kot smo ga bili vajeni, povedala v intervjuju v nekem avstralskem jutranjem šovu, v katerem je govorila o novem dokumentarcu, ki ga je posnela o sebi.

"Ves čas nekaj igram, da svet nikoli ne bi zares izvedel kdo sem," je pristavila. 

Paris je slavna že več kot dve desetletji in če bi vprašali ljudi, kdo je, bi večina rekla, da je neumna nesramno bogata razvajena blondinka.

paris-hilton, this-is-paris, dokumentarec
Paris Hilton v dokumentarcu "This is Paris"
youtube

Medtem, ko dela z denarjem ne moremo zanikati, pa dokumentarec z naslovom "This is Paris" popolnoma poruši predsodke v zvezi z njo. Iz njega izvemo, da je v resnici zelo poslovna ženska, ki ima trenutno 19 proizvodov, ki nosijo njeno ime, več kot dve tretjini leta pa preživi na poslovnih potovanjih, kjer te proizvode predstavlja in sklepa posle.

V dokumentarcu je spregovorila tudi o zlorabah, ki jih je doživela v mladosti. Ker je bila naporen otrok, ki ni pristala na to, da bi bila takšna kot so jo hoteli "ustvariti" starši, so jo le-ti poslali v internat v ameriški zvezni državi Utah. Paris trdi, da so se zaposleni v tej ustanovi izživljali nad otroki in jih slačili in mučili. Tudi ona naj bi bila zlorabljena tako psihično kot fizično, velikokrat naj bi bila pretepena in silili so jo, da jemlje zdravila. Pravi, da ima za to dokaze, saj so se pričeli javljati tudi drugi oskrbovanci tega internata, ki poročajo o enakih zlorabah.

Ena od zanimivih stvari, ki jih lahko vidimo, ali bolje, slišimo v dokumentarcu, je njena sposobnost menjanja glasu. Mjavkasto zoprni glas, po katerem si je veliko ljudi zapomnilo danes 39-letno Paris, v resnici ni njen naravni, ki je dosti nižji. Tako na začetku dokumentarca Paris v mikrofon izreče stavek "This is Paris Hilton" ("To je Paris Hilton") na enajst različnih načinov - vsakič z drugačnim glasom.

paris-hilton, this-is-paris, dokumentarec
Paris Hilton v dokumentarcu "This is Paris"
youtube

Na vprašanje, zakaj se je zdaj odločila, da se svetu predstavi v pravi podobi, je odgovorila: "Mislim, da je čas za to, da končno svet izve, kdo sem. Čutim, da sem šla skozi veliko stvari in da imajo ljudje predsodke in zabetonirano mišljenje o meni." Dodala je, da je razmišljala o tem, po čem naj bi si jo zapomnili. "Ne želim, da si me ljudje zapomnijo kot praznoglavo. Želela bi si, da bi me spoštovali kot poslovno žensko," je rekla.

Spregovorila je tudi o "praznini", ki jo prinaša slava. "Ves čas sem bila obkrožena s kamerami, tisoči neznancev so silili vame, sama pa sem bila osamljena in v resnici nisem imela niti časa, da bi lahko razmišljala o svojem življenju.

"Vedno sem bila znana kot dedinja Hiltonovih hotelov. Vendar pa bi rada bila znana kot Paris," je dejala.

Dokumentarec je deloma posnet tudi kot pogovor z njeno sestro Niki, ki je uspešna poslovna ženska in ni bila tako zelo razvpita kot Paris. V nekem trenutku Niki vpraša: "Ali si srečna?" Paris se za nekaj časa zamisli, potem pa odvrne: "Včasih sem."

Odkrito je spregovorila tudi o posnetku, na katerem seksa s tedanjim fantom. "V resnici sem bila posiljena," pravi. "Če bi se ta posnetek pojavil v javnosti danes, bi bilo drugače," dodaja.

Vso srečo, Paris, bomo rekli. Vsi pa vemo, da je prvi vtis, posebej če traja tako dolgo, težko popraviti. Ampak, če je Paris dovolj pametna, kar verjetno je, ji bo to uspelo.

Pod člankom si lahko ogledate celoten dokumentarec "This is Paris" (traja uro in 45 minut; v angleščini)