testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Jenn je bila boljša od Angie

kl, 12.08.2020 10:00:00

Jennifer ali Angelina? Temu vprašanju se je Brad Pitt izogibal kolikor se je dalo. Potem pa se je napil in resnica je prišla na dan.

Delite na:
Jenn je bila boljša od Angie
Brad Putt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie splet

Zdaj 56-letni igralec je trdno molčal ob vprašanjih, ki so se tikala primerjave njegovih bivših žena, posebej tistih, ki so bila povezana z njegovimi izkušnjami iz spalnice.

Če je verjeti viru iz njegove bližine, pa naj bi razkril, da je bilo z Jennifer Aniston v spalnici bolj zabavno, poroča hrvaška revija Story, ki pa vira ne navaja.

"Nekoč je popil dve ali tri pijače preveč in prijatelji so ga nagovarjali, naj razkrije, s katero soprogo se je v spalnici bolje zabaval. Čeprav naj bi najprej zavrnil odgovor, pa je na koncu priznal, da je bilo z Jennifer bolj sproščeno in da je v njuni postelji bilo več strasti," piše časnik.

Brad je sicer tudi povedal, da je v začetku bilo veliko strasti tudi z Angelino, vendar pa se je kmalu vse spremenilo in Angie menda ni hotela posteljnih igric več kot dvakrat na teden. Brad naj bi tudi povedal, da je bila Aniston "najbolj zabavna oseba, s katero je kdaj spal", ker je bila zelo samozavestna in vedno pripravljena poskusiti kaj novega. Poleg tega ga menda ni nikoli zavrnila in je bila vedno razpoložena za vroče igrice, je razkril neimenovani vir.

Obe zakonski zvezi Brada Pitta sta trajali pet let. Z Jennifer ni imel otrok, medtem ko mu je Angelina rodila tri, še tri pa sta skupaj posvojila.