Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Marjan Šarec - vnovični vzpon?!

Andreja Novak, Dobra karma, 30.06.2020 12:41:13

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Marjan Šarec - vnovični vzpon?!
Marjan Šarec STA

Kakšen je?

Marjan Šarec je strelec po horoskopu in lev v ascendentu. Na prvi pogled je nežen in urejen ter zadržan, zato ga marsikdo napačno razume, kar pa ga pravzaprav zabava, saj ve, da je v prednosti, če ga imajo nasprotniki za manjvrednega. Z Luno in povezanim Saturnom v ascendentu je močno intuitiven in jasnočuten, zato v prvem trenutku ve, kam peljejo poti in koliko možnosti ima pri posameznih srečanjih in določenih skupinah. Ker je Saturn že v devici, je urejen in sistematičen in se ne pusti sprovocirati, čeprav lahko kdaj tako deluje. Pri tem ga podpira Merkur v kozorogu v peti hiši, ki mu daje veselje pri komunikaciji, iskanju dobrih rešitev in voljo, da nikoli ne odneha. Neposredna povezava Jupitra in Merkurja ga vodi naprej, in ko vidi priložnosti, ga zajameta neverjeten optimizem in moč, da naredi neverjetne stvari.
Močno mu je pri srcu družina, ne samo njegova lastna, temveč ima veliko željo, da bi lahko izboljšal tudi družinsko življenje Slovencev. Njegovi nagibi za pomoč drugim so mu krojili usodo in skozi delovanje je prihajal do novih spoznanj in priložnosti.

Marjan Sarec.jpg
Šarčeva karta je jasna - obeta se mu vnovični vzpon!
Andreja Novak

Ima moč in globino v svojem načinu razmišljanja in komuniciranja, pri čemer je zanj najbolj pomembno, da ne sprejema kompromisov, temveč deluje malo nenavadno in nepredvidljivo. Njegova manifestacija tega, kar čuti in razmišlja, je velikokrat boljša od ustaljenih sistemov, zato ima večjo podporo vedno, kadar želi vpeljati novosti in doprinesti nekaj dobrega v stare sisteme. V mislih in idejah je hiter in bliskovit, pri čemer deluje instinktivno in sproščeno, če se le lahko izrazi, ne da bi ga kdo ves čas prekinjal.

Njegovi temelji za življenje kot družinska sreča temeljijo na ljubezni, spoštovanju in sodelovanju. Pri tem si včasih zaradi dobrodušnosti na glavo nakoplje ljudi, ki ga želijo zlorabiti, in tega ne vidi pravočasno, ker jih spusti preblizu in jih neha opazovati ter jim zaupa. To kažejo planeti njegove četrte hiše – področja družine in temeljev: Venera v škorpijonu mu daje strast in željo po izpolnitvi najglobljih želja. Sonce je povezano z Neptunom v strelcu, zato je zanj izjemno pomembno, da ima čas za notranjo pomiritev, preverjanje dejstev, ki mu jih drugi servirajo, sicer se lahko počuti izdanega in podrejenega, kar pa nikakor ne vpliva dobro na njegovo delovanje in življenje.

DSC_0264.JPG
Marjan Šarec
Timotej Milanov

Usoda ga podpira, saj je dovolj vztrajen, da se upira dvojnosti, ki jo doživlja v profesionalnem življenju. V deseti hiši, na področju uspeha navzven, ima namreč uporniško črno luno v dvojčkih, kar kaže na to, da zna dobro prenesti udarce in na stvari pogledati z druge strani. Sreča ga podpira pri razmišljanju in filozofiji življenja. Doživel je že dovolj izgub, da se je naučil biti previden in pogumen hktrati.

Kaj mu prinaša leto 2020?

Leto 2020 ga v drugi polovici podpira pri vnovičnem vzponu na delovnem področju, saj mu lunin mrk 5. 7. direktno podpre vidnost v javnosti in na novo opredeli njegovo delovanje. Karmični lunini vozlišči bosta tako leto in pol podpirali njegov ponovni politični vzpon in naklonjenost množic mu bo potrdila, da je v preteklosti dobro delal. Njegova kariera bo napredovala in od julija 2020 bo precej viden, komunikativen in pozitivno delovno usmerjen v postavljanje novih načinov sodelovanja.

jansa sarec pl.jpg
Janez Janša in Marjan Šarec.
Primož Lavre/Reporter

Odlični datumi za njega: 30. 6. 2020, 20. 8. 2020, 7. 9.–24. 10. 2020, 27. 11.–2. 12. 2020, 17. 12.–29. 12. 2020

Pazljivo: 13. 8.–19. 8. 2020