Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Se žena slovenskega pevca res videva z Donaldom Trumpom?

Alesh Maatko, 25.05.2020 12:26:43

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Se žena slovenskega pevca res videva z Donaldom Trumpom?
S svojimi vročimi fotografijami še kako rada izziva. Osebni album
Medtem ko smo še pred kratkim v finalu hrvaškega Supertalenta navijali in stiskali pesti za našega pevca Damiana Roia, je te dni v ospredju njegova srčna izbranka Petra Roi, ki je s svojo vročo fotografijo, nastalo le nekaj minut po prhanju, na družbenih omrežjih zanetila pravi ogenj. Ker nas je zanimalo ozadje za to razgaljeno sliko (in še za nekatere druge, ki menda obstajajo), smo se obrnili na zapeljivo Petro, ki nam je z veseljem pojasnila celotno zgodbo, dotaknila pa sva se še spolzkih ali nespodobnih sporočil.

Preden začneva, ne moreva mimo vaše vroče fotografije na družbenih omrežjih! Zdi se, da radi izzivate in tu in tam poskrbite za drzno provokacijo, kajne?!

Že v moji naravi je, da rada namerno ali nenamerno seksapilno izzivam ali provociram. Rada sem seksi, pa se to lahko hitro zgodi.

Ste fotografijo, na katerih oblačil skoraj ni, objavili s kakšnim posebnim namenom?

Fotografije, s katero sem dvignila veliko prahu, nisem objavila s posebnim namenom ali sporočilom. Rada se slikam, in to je to. Takrat sem ravno prišla izpod prhe in jo posnela v provokativni pozi. (smeh) Vidim pa, da je bil odziv izredno velik in pozitiven.

Če se ne motim, ste po objavi dobili kar nekaj ponudb iz tujine.

Res je, hitro po objavi te vroče fotografije sem dobila veliko ponudb iz tujine, predvsem od srbskih in hrvaških tabloidov. Dobila pa sem tudi ponudbe za modeling in reklame, za kar se zdaj dogovarjam.

petra-roi
Petra pravi, da je prišla ravno izpod tuša.
Osebni album

Kako pa vse skupaj komentira vaš mož, glasbenik Damiano? Je bilo kaj vroče krvi?

Že ko sva se z Damianom spoznala, je vedel, da sem bila nekoč model za koledarje. Ampak to je bilo že pred leti. Vendar mi je fotografiranje še ostalo v krvi. Ni jezen. Imam srečo, da imam tako zlatega moža, da ni ljubosumen in me podpira v mojih željah in ciljih, kakor tudi jaz njega.

Ste morda zaradi te fotografije prejeli kakšna opolzka sporočila?

Zaradi te fotografije nisem prejela nobenih opolzkih ali nespodobnih sporočil. Sem jih pa vsekakor vajena. Vsaka lepa in seksapilna ženska je tarča tudi tega.

Se vam zdi, da smo Slovenci glede golote in izzivalnih fotografij še precej zadržani, sploh v primerjavi s trgom na Balkanu?

Slovenci smo pri kazanju gole kože še daleč za Balkanom. To je pri njih stalnica. Ženske so pri njih izredno lepe in zelo seksapilne, pomemben jim je videz, kar je tudi prav.

Kako daleč bi šli z objavami, kar se tiče drznosti in provokacije?

Kar zadeva seksapilno provokacijo, sem pripravljena iti do meje dobrega okusa. Ne maram vulgarnosti. Všeč mi, dokler je žensko telo še videti lepo seksapilno in estetsko.

Slišali smo tudi, da ste zelo direktni, iskreni in pravični. Kaj vas najbolj spravi iz tira?

Res je, vedno sem direktna, iskrena in pravična. Raje imam enega iskrenega prijatelja kot deset lažnih. Direktno povem v obraz vsakemu, kar mislim. To se mi zdi vsekakor boljše in bolj pošteno kot opravljanje za hrbtom. Pravična sem tudi že od malega. Že kot otrok sem znala razdeliti pogačo na enake dele, da smo imeli vsi dovolj in da so bili deli enaki. Tudi takšna sem, da če imam nekoga dovolj rada, se vedno lahko odrečem svojemu delu. Velikokrat sem predobra in to me marsikdaj v življenju stane. Po drugi strani pa se vse z dobrim vrne, in sicer takrat, ko najmanj pričakuješ.

Glede na to, da sovražite laži, katera je bila največja laž o vas?

Sovražim laži. Največja laž o meni je bila, da se videvam z Donaldom Trumpom. (smeh)

petra-roi
Petra Roi
Osebni album

Če dava goloto ob stran, kako sicer te dni preživljate z družinico, ko smo vsi skupaj v izolaciji?

Po eni strani nam je prav prišel čas karantene. Tako smo več časa skupaj. Sicer je to v normalnem času zelo težko, ker ima Damiano veliko nastopov in obveznosti s pripravo nove pesmi. Tako smo v tem obdobju doma veliko peli, plesali, se učili … Damiano je pekel tudi izvrsten kruh in pice, jaz pa sladice. Hodili smo tudi na svež zrak na Pohorje, ki je le nekaj korakov od nas.

In za konec še nekaj lepega. Konec avgusta boste praznovali obletnico poroke. Pripravljate kaj posebnega?

Z Damianom bova praznovala drugo obletnico poroke in 13 let skupnega življenja. V tem obdobju sva se marsikaj naučila drug od drugega. Predvsem si želiva prisluhniti ter upoštevati želje drugega in si pomagati na poti k ciljem.