ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

T. J., 20.08.2019 11:00:07

Da so se številni pari spoznali in zaljubili na delovnem mestu, ni nič novega ali neobičajnega. Ne nazadnje so prav sodelavci tisti, s katerimi redno preživljamo veliko časa, vsaj osem ur dnevno, zato se pogosto zgodi, da se ljubezen rodi prav v službi. V tem pogledu se običajni smrtniki prav nič ne razlikujemo od hollywoodskih zvezdnikov, ki so primerne življenjske sopotnike našli med delom, torej na prizoriščih snemanj filmov in serij. Pa poglejmo, kateri slavni pari, ki so srečni še danes, so svoje ljubezenske zgodbe začeli pisati pred kamerami.

Delite na:
Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...
Natalia Dyer in Charlie Heaton Profimedia

Natalia Dyer in Charlie Heaton

Natalia Dyer, 24-letna ameriška igralka, in Charlie Heaton, 25-letni britanski igralec in glasbenik, sestavljata enega najbolj svežih parčkov, ki se je zaljubil pred kamerami. Ko so oboževalci priljubljene Netflixove serije Stranger Things izvedeli, da sta Natalia, ki upodablja Nancy Wheeler, in Charlie, ki igra Jonathana Byersa, globoke poglede, ki sta si jih namenjala pred kamerami, prenesla tudi za kamere, so bili zelo veseli, saj sta oba igralca zelo simpatična. Njuna ljubezen traja od leta 2017.

Mila Kunis in Ashton Kutcher

mila in ashton.jpg
Mila Kunis in Ashton Kutcher
Profimedia

Med letoma 1998 in 2006 sta 35-letna ameriška igralka ukrajinskih korenin Mila Kunis in njen 41-letni ameriški stanovski kolega Ashton Kutcher upodabljala junaka humoristične serije Oh, ta sedemdeseta. Mila je takrat doživela svoj prvi poljub. Zgodilo se je pred kamerami, njen partner pa je bil prav Ashton. Toda takrat še nista začela razmerja, saj sta bila preprosto premlada. Ko sta se aprila 2012, torej kar šest let po koncu snemanja serije, ponovno srečala, je med njima preskočila iskrica. Zvezdnika, ki sta poročena dobra štiri leta, imata dva otročka, štiriletno hčerkico Wyatt in dveletnega Dimitrija.

Natalie Portman in Benjamin Millepied  

natalie in benjamin.jpg
Natalie Portman in Benjamin Millepied
Profimedia

Triler Črni labod 38-letni ameriški igralki izraelskih korenin Natalie Portman ni prinesel le oskarja v kategoriji najboljše igralke v glavni vlogi, ampak tudi moškega njenega življenja. Gre za 42-letnega francoskega plesalca in koreografa, ki jo je med snemanjem omenjenega filma iz leta 2010 učil plesati balet. Benjamin hollywoodske zvezdnice ni naučil le plesnih gibov, ampak jo je tudi omrežil s svojo očarljivostjo. Leta 2012 sta sklenila zakonsko zvezo, ki sta jo okronala z dvema otrokoma, osemletnim Alephom in dveletno Amalio.

Jada Pinkett Smith in Will Smith

jada in will.jpg
Jada Pinkett Smith in Will Smith
Profimedia

Jada Pinkett Smith, ki bo septembra praznovala 48. rojstni dan, in njen mož, 50-letni hollywoodski zvezdnik Will Smith, se lahko pohvalita z enim najdaljših zakonov v Hollywoodu. Poročena sta od leta 1997, spoznala pa sta se tri leta prej, in sicer na snemanju humoristične serije Princ z Bel-Aira, v kateri je Will upodabljal glavnega junaka. Jada je pravzaprav prišla le na avdicijo za vlogo Willovega dekleta Lise Wilkes, a je bila po mnenju ustvarjalcev prenizka, zato je vloga pripadla takrat 23-letni igralki Nii Long. Jada in Will sta kljub temu ohranila stike, postala prijatelja in se leta 1995 zaljubila. Danes sta ponosna starša dveh skupnih otrok, 21-letnega Jadena in 18-letne Willow, ki sta se podala po njuni zvezdniški poti. Čeprav se tu in tam pojavljajo govorice, da je njun zakon v škripcih, sta še vedno (srečno) poročena.  

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

miley in liam.jpg
Miley Cyrus in Liam Hemsworth
Profimedia

Ekscentrična 26-letna Američanka Miley Cyrus in precej manj ekscentrični 29-letni Avstralec Liam Hemsworth sta se zaljubila med snemanjem skupnega filma, mladinske drame Poslednja pesem. Razmerje, ki sta ga začela leta 2009, je bilo zelo vihravo, saj sta se vmes razšla in se dvakrat zaročila. No, očitno sta na koncu vendarle ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega, saj sta se decembra lani poročila.

Rachel Weisz in Daniel Craig

rachel in daniel.jpg
Rachel Weisz in Daniel Craig
Profimedia

Čeprav sta se angleška igralca, 49-letna Rachel Weisz in 51-letni Daniel Craig, spoznala že v študentskih letih, ko sta skupaj igrala v predstavi Les Grandes Horizontales v londonskem gledališču National Theatre Studio, sta začela na zmenke hoditi šele pred slabimi devetimi leti. Zvezdnika, ki sta bila pred tem dolga leta prijatelja, sta se zaljubila med snemanjem trilerja Sanjska hiša. Junija 2011, po dobrih šestih mesecih razmerja, sta se poročila, avgusta lani pa sta se razveselila prvega skupnega otročka, deklice, katere ime je še vedno strogo varovana skrivnost.

Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze mlajši

sarah in freddie.jpg
Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze mlajši
Profimedia

Sarah Michelle Gellar, ki je aprila dopolnila 42 let, in Freddie Prinze mlajši, ki je marca praznoval 43. rojstni dan, imata dolgo skupno zgodovino. Spoznala sta se že leta 1997, ko sta skupaj snemala grozljivko Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje. Očitno pa ni šlo za ljubezen na prvi pogled, saj sta se zaljubila šele tri leta pozneje. Leta 2002 sta si izmenjala zakonske zaobljube, leta 2009 sta se razveselila hčerke Charlotte Grace, leta 2012 pa sina Rockyja Jamesa. Čeprav si življenje delita že skoraj dve desetletji, sta še vedno videti kot do ušes zaljubljena najstnika.

Jennifer Love Hewitt in Brian Hallisay

jennifer in brian.jpg
Jennifer Love Hewitt in Brian Hallisay
Profimedia

Marca 2012 sta se med snemanjem dramske serije Seznam strank zaljubila 40-letna Jennifer Love Hewitt in ravno toliko star Brian Hallisay. 15 mesecev pozneje sta sporočila, da sta zaročena in v veselem pričakovanju otročka. Novembra 2013 sta sklenila zakonsko zvezo in se razveselila hčerkice Autumn James, junija 2015 pa se je simpatični družinici pridružil še deček Atticus James. 

Claire Danes in Hugh Dancy

claire in hugh.jpg
Claire Danes in Hugh Dancy
Profimedia

Med tistimi precej redkimi srečnicami, ki so se jim obnesla razmerja s soigralci, je tudi 40-letna Newyorčanka Claire Danes. V 44-letnega angleškega igralca Hugha Dancyja se je zaljubila leta 2006 v obalnem mestu Newport v ameriški zvezni državi Rhode Island, ki je bilo prizorišče snemanja njunega skupnega filma, romantične drame Večer. Februarja 2009 sta naznanila, da sta zaročena, ob koncu avgusta istega leta pa je prišla na vrsto skrivna poroka v Franciji. Zakon sta okronala z dvema sinovoma, rojenima decembra 2012 in avgusta lani.

Rita Wilson in Tom Hanks

rita in tom.jpg
Rita Wilson in Tom Hanks
Profimedia

Rita Wilson in Tom Hanks sta se spoznala že leta 1981, in sicer na snemanju humoristične serije Bosom Buddies, v kateri je 63-letni igralec in filmski ustvarjalec kot glavni junak Buffy Wilson blestel med letoma 1980 in 1982, 62-letna igralka in glasbenica pa je imela v njej le gostujočo vlogo. Iskrica med njima takrat še ni preskočila, se je pa to zgodilo štiri leta pozneje, ko ju je usoda združila na snemanju komedije Prostovoljci. Igralca, ki sta aprila praznovala 31. obletnico poroke, imata dva skupna otroka, 28-letnega Chesterja Marlona »Cheta« in 23-letnega Trumana Theodorja. Tom in Rita, ki se lahko pohvalita z enim najdaljših zakonov v Hollywoodu, v en glas zatrjujeta, da se recept za dolgotrajno zakonsko srečo skriva v tem, da sta vedno povsem iskrena drug do drugega.  

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 32, 8. 8. 2019