krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško glasbenico Dua Lipa

T. J., 17.07.2019 11:00:00

Zdi se, da angleškega glasbenika in glasbenega producenta Chrisa Martina razpad razmerja z 29-letno igralko in modelom Dakoto Johnson ni pretirano prizadel.

Delite na:
Chris Martin: Poljubljal se je z angleško glasbenico Dua Lipa
Chris Martin Profimedia

Pevec in soustanovitelj skupine Coldplay se po končani ljubezenski zgodbi s hollywoodsko zvezdnico, ki jo je ljubil med oktobrom 2017 in junijem letos, namreč odlično zabava.

Pred kratkim so 42-letnega zvezdnika v Londonu zasačili s čedno svetlolasko, sledilo pa je »bližnje srečanje« z angleško glasbenico Duo Lipa na slovitem angleškem glasbenem festivalu Glastonbury. Ko je Chris zagledal lepo 23-letno stanovsko kolegico, je takoj pristopil k njej in ves čas preživel v njeni družbi, trdi dobro obveščen vir, ki se je razgovoril za britanski tabloidni dnevnik The Sun: »Bila je srečna v njegovi družbi, celo predstavila ga je svoji družini.

chris martin 1.jpg
Dua Lipa
Profimedia

Pogovarjala sta se več ur in vsakič, ko je Dua Lipa svojo pozornost posvečala le njemu, je flirtal z njo.« Med glasbenikoma naj bi torej ves čas preskakovale iskrice, med potjo do nekega bara pa se je po trditvah očividca zgodilo tisto, kar se je zdelo neizogibno: Chris in Dua Lipa sta se poljubila!

Očitno je festival Glastonbury za zvezdnika nekaj posebnega, saj naj bi se prav na tej prireditvi že pred dvema letoma precej zbližala, a se iz njunega flirta ni razvilo razmerje. Pozneje sta si oba omislila partnerja, Chris je ljubil že omenjeno Dakoto, Dua Lipa pa je imela resno razmerje s 33-letnim Isaacom Carewom. Obe razmerji sta se končali pred kratkim, zvezdnika pa zdaj očitno s polnimi pljuči uživata v samskem življenju.        

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 28, 5. 7. 2019