Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Vnuk mrtev pri 30 letih

S. D., Zvezde, 24.03.2019 18:01:47

Drama v družini pokojnega Clarka Gabla.

Delite na:
Vnuk mrtev pri 30 letih
Kot da ne bi bila dovolj že smrt družinskega člana, zdaj so na plan privrele tudi vse stare zamere iz družine pokojnega hollywoodskega šarmerja Clarka Gabla. Profimedia

Dvaindvajsetega februarja je odjeknila žalostna vest, da je pri tridesetih letih umrl vnuk pokojnega legendarnega hollywoodskega zapeljivca Clarka Gabla Clark James Gable. Njegova zaročenka Summer ga je našla zjutraj mrtvega v postelji v njunem domu v Teksasu. Vzrok za smrt še ni znan, naj bi pa umrl zaradi zastoja srca. Potem ko je za bratovo smrt izvedela njegova sestra Kayley Gable (33), je stopila v stik z njunim očetom Johnom Clarkom Gablom (57), s katerim sicer nista bila v najlepših odnosih, a se je kljub temu odzval zelo nečloveško. Sprva ji je izrekel le iskreno sožalje, potem pa se je usul plaz zmerljivk, med katerimi ji je naročil, da naj ne načrtuje bratovega pokopa v družinskem grobu.

gable 2.png
Clarke James Gable je za vedno zaspal na svojem domu v Teksasu, star komaj trideset let.
Revija Zvezde

»Zažgi ga, ne bo pokopan v družinskem grobu in jaz ne bom ničesar plačal. Vsi izkoriščate in blatite ime mojega očeta, verjemi mi, ne želiš, da grem s tem v medije. Prihranite meni in mojemu očetu to sramoto z mamili. Od mene ne bo nihče od vas dobil pomoči.« Kayley so očetove besede tako prizadele, da je sama stopila v stik z mediji in jim razkrila tragično zgodbo. Med drugim je s prstom pokazala na očeta, češ da je prav on kriv za to, da je imel Clark James težave z mamili. »Ti si bil tisti, ki je prvi jemal mamila in se drogiral kar pred nami otroci. Sram me je, da sem v sorodstvu s teboj.« Nobena skrivnost ni, da je imel zdaj odtujeni John Clark vrsto let hude težave z mamili, ki so zaznamovala vso Gablovo družino. Tudi drugorojenec Clarka Gabla Adolph Bunker Spreckels je umrl zaradi prevelikega odmerka, star komaj 27 let. Mamila so bila usodna tudi za prijateljico Johna Clarka Christiane Candice Lange. Zaradi mamil pa je razpadel tudi njegov zakon s Tracy Yarro Scheff. Z odvisnostjo od mamil pa sta se bojevala tudi njegova otroka. Je odvisnost zdaj vzela tudi Clarka Jamesa?

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.