Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Timu Gajserju in njegovi Špeli so se uresničile sanje

A. C., Zvezde, 22.03.2019 07:39:06

Tim Gajser in njegova izvoljenka Špela sta se preselila v hišo in si tako uresničila sanje po svojem domu in skupnem življenju.

Delite na:
Timu Gajserju in njegovi Špeli so se uresničile sanje
Tim Gajser je sanjsko začel novo sezono – z odlično uvrstitvijo in novo streho nad glavo. Arhiv uredništva

Najboljši slovenski motokrosist Tim Gajser se te dni mudi v daljni Argentini, kjer se je uspešno pomeril na uvodni tekmi za svetovno prvenstvo v prestižnem razredu MXGP. Njegovi cilji za sezono so jasni – podaja se po nov naslov svetovnega prvaka.

Dobro pa mu gre tudi zasebno: z izvoljenko Špelo, ki prihaja iz sosednje vasi, se odlično razumeta. Spoznala sta se pred dvema zimama, ko je imel več časa tudi za »postranske« dejavnosti, ne samo za motor. Špela je njegova velika navijačica, pa tudi dekle, ki ga razume in podpira na vsakem koraku. Njuna ljubezen se je hitro razvijala – najprej sta njegov redki prosti čas preživljala malo pri njem, malo pri njej, že kmalu pa sta se preselila pod skupno streho. Pred kratkim pa jima je uspel še nov velik korak – preselila sta se v hišo in si tako uresničila sanje po svojem domu in skupnem življenju. Zaljubljenca priznavata, da jima je neznansko lepo in da imata srečo, da imata drug drugega. Sina na njegovi poti podpira tudi njegov oče, ki ni samo njegov trener, menedžer, svetovalec, mehanik in še bi lahko naštevali, temveč tudi dober prijatelj. Čeprav živita na različnih naslovih, se slišita vsak dan, prav tako pa se Tim pogosto vrača v domačo hišo, saj ima v bližini proge za trening.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.