Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju Gašparju Mišiču

C. L., Zvezde, 11.12.2018 07:54:14

Pia Škofic pred novim izzivom, dojenček prihaja februarja.

Delite na:
Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju Gašparju Mišiču
Pia Škofic in Miha Mišič Revija Zvezde

Nekdanja vremenarka na Planet TV in izvrstna ljubiteljska slaščičarka, ki slovi po pripravi presnih sladic, 27-letna Pia Škofic, je pred novim izzivom. Čaka jo namreč najpomembnejša vloga v življenju, saj bo prihodnje leto postala mamica. Potem ko je lani poleti povsem nepričakovano zapustila komercialno televizijo in se umaknila iz javnega življenja ter se za nekaj časa preselila na enega od jadranskih otokov, je našla tudi novo ljubezen.

Izbranec njenega srca je postal Pirančan Miha, s katerim bosta predvidoma februarja postala prvič starša. Zaljubljenca sta nam zaupala, da se dojenčka nadvse veselita in že komaj čakata, da se rodi. Pia pa se je še pohvalila, da nosečnost odlično prenaša. »Dobro se počutim, nimam nobenih težav. Nekateri pravijo, da smo nosečnice nekoliko bolj čustvene, da pogosteje in več jokamo. Ne vem pa, ali to velja tudi zame. Ob gledanju filmov sem jokala že prej in jočem tudi zdaj.« Zato pa jo dopolni Miha, češ »malo bolj občutljiva pa si«, nam pa tudi pove, da bo Pii stal ob strani med rojevanjem.

pia skofic.jpg
Pia Škofic in Miha Mišič (zadnja z leve) v družbi Pijinega bratranca Roka, polbrata Jakoba in njegovega dekleta Pike
Carmen Leban

Dojenčka nestrpno pričakujejo tudi njuni domači in se sprašujejo, ali bosta mlada dva nadaljevala družinsko tradicijo. V obeh rodbinah namreč prevladujejo fantki. Mlad par si je dom ustvaril na Slovenski obali, od koder prihaja Miha, ki je sin znanega politika, gospodarstvenika in letošnjega županskega kandidata v občini Koper Gašparja Gašparja Mišiča. Dete, ki je na poti, bo Mišičev prvi vnuk, medtem ko bo Pijin oče Iztok dedek že tretjič. Pia je zelo navezana na očeta in njegovo novo družino, prav tako pa se odlično razume tudi s polbratoma Petrom in Jakobom, njegovim dekletom Piko in bratrancem Rokom.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 49, 5. 12. 2018.