pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Šokantna novica o smrti princa Philipa

K. K., Zvezde, 18.08.2018 09:01:48

Kraljica Elizabeta se je tresla od jeze.

Delite na:
Šokantna novica o smrti princa Philipa
Kraljica Elizabeta se naseli v Balmoralu šele, ko se vrata gradu zaprejo za turiste. Ob vselitvi pregleda vojake kraljevega regimenta, ki med počitnicami skrbijo za njeno varnost. Profimedia

Letošnje poletne počitnice so se za kraljico Elizabeto začele s šokom. Tik pred načrtovanim odhodom na Škotsko, kjer nameravata s princem Philipom kot vedno preživljati poletne počitnice, se je na spletu pojavila novica, da je 97-letni princ Philip nenadoma umrl. Novica je bila k sreči lažna, povzročila pa je velik preplah in telefon v Buckinghamski palači je zvonil brez premora. Čeprav so iz palače takoj preklicali novico in potrdili, da je princ Philip živ in pri najboljšem zdravju, nekateri še vedno niso verjeli.

Preberite tudi: Popolni odklop Gašperja Riflja. Kliknite TUKAJ!

Pravijo, da se je kraljica Elizabeta tresla od jeze in da zahteva, naj najdejo in kaznujejo tistega, ki je sprožil govorice. Vendar – v vsaki lažni novici je lahko tudi kanček resnice. Kako, da je letos kraljica odpotovala na Škotsko sama, princ Philip pa se ji namerava pridružiti šele po štirinajstih dneh? Je prešibak za potovanje? Ostaja v Londonu zaradi zdravniške terapije? Po precej nenadni operaciji kolka tik pred poroko princa Harryja je sicer hitro okreval in se udeležil poroke, pa tudi pozneje se je nekajkrat pokazal v javnosti. Ker pa je star 97 let in je imel zadnje čase kar nekaj težav z zdravjem, ni mogoče izključiti možnosti, da mu je potovanje na škotski grad Balmoral nekoliko odveč. Kraljica Elizabeta je torej odpotovala sama. To se zdi nekaterim najboljši dokaz, da je s princem Philipom vse v redu. Če ne bi bilo tako, ga ne bi nikoli pustila samega, pravijo.

balmoral 1 profi
Grad Balmoral na Škotskem je za kraljico in princa Philipa raj na zemlji. Tam preživljata poletje, v London pa se vrneta šele septembra.
Profimedia

Omeniti pa je treba še, da se kraljica ni mogla takoj vseliti v grad Balmoral, saj je ta do začetka avgusta odprt za turiste. Počitnice, ki trajajo do septembra, je zato začela neuradno, z nastanitvijo v lovskem dvorcu Craigowan Lodge na posestvu Balmoral. Uradni prihod v Balmoral v prvem tednu avgusta pa je tudi letos povezan s tradicijo: najprej kraljica pregleda bataljon kraljevega regimenta, ki med njenim bivanjem na Škotskem skrbi za njeno varnost, nato pa se začne dopust, ki si ga 92-letna monarhinja še kako zasluži. In kaj delata s Philipom? Sprehodi, pikniki, narava, družba pasjih ljubljencev in ljudje, ki prihajajo na obisk – to kraljici veliko pomeni. Zanjo in za Philipa je Balmoral v vročih poletnih tednih raj na zemlji.

balmoral 3 profi
Kraljica Elizabeta in princ Philip vedno uživata na Škotskem: sprehodi, pikniki, veliko psov in ljudje, ki prihajajo od vsepovsod na obisk.
Profimedia