ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Hajdi Korošec s partnerjem končno dočakala tudi to!

P. L., Zvezde, 16.08.2018 18:01:40

Verjamemo, da imate zvezdnikov, ki uživajo na rajskih plažah, že dovolj (tudi mi jim zavidamo), a si nismo mogli kaj – tokrat smo šli še korak dlje in izbrali tiste, ki ne samo da uživajo na rajskih plažah, temveč imajo ob sebi tudi svoje boljše ali lepše polovice. Z njimi so se, na naše veliko veselje, nič kaj sramežljivo celo nastavili fotografskemu objektivu.

Delite na:
Hajdi Korošec s partnerjem končno dočakala tudi to!
Hajdi Korošec in njen Urban Jazbinšek sta si menda dolgo želela, da bi se naučila jadrati, in to poletje se jima je želja končno uresničila. Revija Zvezde

Špela Grošelj

Da sta Špela Grošelj in njen Gregor Kirsch zaljubljena do ušes, čivkajo že vrabci na strehi. Tudi njune skupne fotografije so prava paša za oči. Poskrbela sta tudi za poletno romantično različico, in sicer tako, da sta se fotografirala na napihljivi blazini, brez katere se na plažo menda sploh ne odpravita.

spela groselj.jpg
Špela Grošelj in Gregor Kirsch
Revija Zvezde

Emina Ekić

Njena sestra Indira je ljubezen našla v šovu The Biggest Loser, a tudi Emina, miss universe Slovenije 2017, je srečno zaljubljena – v svojega Jana Horvata. Golobčka sta letošnje poletje preživela v Umagu in na izletih po Sloveniji.

emina ekic.jpg
Emina Ekić
Revija Zvezde

Ula Šemole

Plesalka in nekdanja članica skupine SheDivaz, po novem pa modna oblikovalka, se je takole zaljubljeno stisnila v objem fanta Luke Laha, s katerim sta na plaži praktično ves čas, ne samo poleti, saj sta se pred kratkim preselila na sanjski otok Bali.

ula semole.jpg
Ula Šemole
Revija Zvezde

Hajdi Korošec Jazbinšek

Hajdi Korošec in njen Urban Jazbinšek sta si menda dolgo želela, da bi se naučila jadrati, in to poletje se jima je želja končno uresničila – med učenjem pa je nastala tudi ta zaljubljena fotografija. »Uživala sva v timskem delu in si spet dokazala, da sva odličen par,« je dejala Hajdi, ki z Urbanom zakonsko barko uspešno krmari že vrsto let.

Lili Žagar in Marko Potrč

Priljubljena voditelja Lili in Marko se po vseh skupnih letih še vedno nista naveličala skupnih selfijev. Niti tistih s počitnic. Lili, znana po svojem smislu za humor, je fotografijo duhovito podnaslovila: »Za vedno bi lahko stala ob tebi. Oziroma dokler se ne odločiva, kam bova šla jest!«

lili in marko.jpg
Lili Žagar in Marko Potrč
Revija Zvezde

Klara Jazbec

Mlada pevka sončne dni preživlja v Rovinju v družbi fanta Grege. »Morje + sonce + fant, ki ga ljubim = raj!« je Klara zapisala pod fotografijo na svojem profilu na Instagramu, za katero sta z Grego očitno uskladila tudi majici.

klara jazbec.jpg
Klara Jazbec
Revija Zvezde

Natalija Bratkovič

Voditeljica Natalija Bratkovič in njen dolgoletni fant Dejan Vajs sta si vzela čas za odklop, s sledilci na družbenih omrežjih pa prav nič sramežljivo delila ta poljub ob morju.

natalija bratkovic.jpg
Natalija Bratkovič
Revija Zvezde