Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Nekoč z Oriano Girotto, zdaj ljubi hčer Zorana Predina

A. C., Zvezde, 17.07.2018 09:01:40

Glasbenik in bodoči očka Giani Poposki o svoji veliki ljubezni.

Delite na:
Nekoč z Oriano Girotto, zdaj ljubi hčer Zorana Predina
Giani Poposki ljubi Zarjo Predin. Osebni arhiv

»Z Zarjo sva se spoznala približno pred tremi leti pri enem izmed projektov, pri katerem sva skupaj delala. Zarja je kostumografinja/stilistka, jaz pa snemalec. Tako imava velikokrat možnost delati skupaj. To nama daje veliko zadovoljstva in krasen privilegij, da sva lahko tudi med delom veliko skupaj. Zdaj bo to še posebno prišlo prav, ko bo Zarja postala mamica in jaz očka,« pravi glasbenik Giani Poposki, član skupine Noctiferia.

giani poposki zoran predin.jpg
Tudi s tastom Zoranom Predinom se odlično razume.
Osebni arhiv

Giani Poposki, ki je bil pred časom izvoljenec Oriane Girotto, in Zarja Predin sta se zaljubila po drugem projektu, pri katerem sta znova delala skupaj in sta imela dovolj časa, da sta se bolje spoznala. »Ujameva se v številnih stvareh in drug drugemu znava stati od strani. Imava tudi podoben glasbeni okus – obema dišijo Slipknoti,« razlaga Giani. Zarja je spoznala tudi člane njegove zasedbe in ga spremlja na koncertih, če ima le možnost in prosti sedež v kombiju. »Tudi zdaj, ko je noseča, bo šla z nami na poletne festivale ter koncerte na EXIT v Srbijo, Gods Of Mel v Italijo in naš etno festival Floating Castle. Zarja je res super ženska, fantastična partnerica in prava prijateljica. Prihaja iz resnično velike družine. Njene člane sem imel čast spoznati in smo se že dodobra spoprijateljili. Tudi s tastom Zoranom sva veliko debatirala ob kosilih in večerjah. Tudi zaigrala sva že skupaj na odru – na hrvaškem Jazz festivalu na Reki. Spremljal sem ga na bobnih in tolkalih s svojim triom. Zdaj, ko ga bolje poznam, neizmerno spoštujem njega in njegovo glasbo,« pravi Giani, katerega zaščitni znak so tetovaže.

Preberite tudi: Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu. Kliknite TUKAJ!

»To je nekakšna moja odvisnost in življenjski stil. Od majhnega me je zanimala likovna umetnost. Že v osnovni šoli sem kazal talent in zanimanje za risanje, vendar me je pozneje glasba toliko premamila, da sem to strast opustil. Odločil sem se, da bom umetnine raje nosil na sebi, kot jih sam ustvarjal. Prvo tetovažo sem dobil pri 20 letih, ko so starši končno privolili. Mislili so, da bo pri tem tudi ostalo, jaz pa sem se vse bolj navduševal nad umetniki tetoviranja in različnimi stili tetoviranja. Imam kar nekaj tetovaž in ljudje me sprašujejo, koliko je bolelo in koliko je stalo. Tetovaže so bolj boleče tam, kjer je koža tanjša in kost bolj izpostavljena. Z leti tetovaže tudi vse bolj bolijo, verjetno zato, ker se koža s starostjo tanjša. Ko bom star, bodo tetovaže najbolj kul stvar na meni in bom kul dedek. Takrat tetovaže ne bodo več tak tabu,« razlaga glasbenik.

Tetovaže so všeč tudi njegovi Zarji, s katero bosta poletje preživela pretežno delovno, vendar tudi razvajanja ne bo manjkalo. Njuna dopustniška razvada je vedno povezana z dobro hrano in glasbo, raziskovanjem kraja, ki ga obiščeta, in pozornostjo, ki jo namenjata drug drugemu. »Sanjske počitnice so za naju skok na letalo z nahrbtniki in odkrivanjem novih dogodivščin. Najprej pa bova seveda uživala v pričakovanju starševstva, saj že nestrpno pričakujeva dojenčka, ki ga bo najverjetneje prinesel kar Božiček