Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ekskluzivno! Znan Slovenec ujet med krajo?

L. P., Zvezde, 19.06.2018 08:01:06

Maneken Jurij Bradač, ki naj bi ga ujeli med krajo spodnjega perila pojasnjuje, da je šlo za nesporazum. Za Zvezde je pojasnil, kaj se je v resnici dogajalo.

Delite na:
Ekskluzivno! Znan Slovenec ujet med krajo?
Revija Zvezde

Pred kratkim so mediji poročali o tem, da naj bi bil maneken Jurij Bradač, ki živi v ZDA, ujet med krajo spodnjega perila.

Obtožbe smo preverili kar pri Juriju osebno, ki nam je povedal naslednje: »Zvečer sva se z dekletom odpravila po nakupih. Obiskala sva dve trgovini, nato pa sem se sam odpravil še v Macy's. Ko sem izbiral stvari zanjo, sem ji jih želel pokazati, vendar je ni bilo v trgovino, priklicati pa je nisem mogel, ker sem telefon pustil v avtu. Z izdelki v roki sem stopil proti vratom, da bi preveril, ali je že na poti. Niti najmanj ni bil moj namen, da bi jih ukradel. Če bi to želel, jih ne bi držal v roki, temveč bi jih kam pospravil. A v tistem so me takoj napadli in pridržali.« Priznava, da je k temu, da je vodja trgovine poklicala policijo, najbrž pripomoglo tudi to, kako se je pogovarjal z njo. »Ker je bila res tečna, sem jo vprašal, ali ima otroke in družino, in odgovorila je, da ne. Na to sem odvrnil, da se ne čudim.« Sledil je policijski pregled, kjer so njegov prihod vzeli pod drobnogled. »Pregledali so, katere trgovine sem obiskal pred tem in kaj sem kupil. Po kamerah so videli, da ni nikakršnega prekrška.« Dodal je še, da ima zaradi vožnje pod vplivom alkohola že nekaj težav s sodnikom za prekrške in da ve, kako resne so te stvari, zato se nikoli ne bi igral z zakonom. »Kazni v Ameriki so visoke. Če bi se izkazalo, da so stvari ukradene, bi bil v trenutku za zapahi. Kakor koli, na koncu sem želel stvari, ki naj bi jih ukradel, tudi kupiti, a so me gladko odslovili,« je še povedal Jurij, ki je bil do zdaj tudi že uradno oproščen.

Preberite tudi: Boleče slovo znanega slovenskega športnika. Kliknite TUKAJ!