Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

4prijatelji za dobro jutro!

Karmen Špacapan, 21.07.2019 11:00:00

Najbolj poslušan jutranji program Denis Avdić Show na Radiu 1 bo jeseni postregel z okrepljeno ekipo. S porodniškega dopusta se vrača voditeljica Jana Morelj, ki bo poleg Denisa Avdića, Mihe Deželaka in Anje Ramšak popestrila jutra poslušalcev. Veliko bo zabave, smeha, dobre volje in glasbenih presenečenj.

Delite na:
4prijatelji za dobro jutro!
Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak, Anja Ramšak, Radio 1 PR

Kakšen je občutek ob dejstvu, da boste prvič vsi štirje v etru?

Jana: Zelo domač, saj se poznamo že toliko časa.

Miha: Smo prijatelji, nismo le sodelavci. Ta prijateljski odnos želimo deliti tudi s poslušalci, saj so oni naši prijatelji! In s prijatelji si skupaj v dobrem in slabem, deliš lepe in manj lepe stvari.

Denis: Jaz si to predstavljam tako, srečaš prijatelje in greš z njimi na pijačo. Če se imaš dobro, z lahkoto ostaneš v družbi tudi kakšno uro ali dve več, saj se preprosto počutiš dobro in si želiš biti del te družbe. Prijateljem bomo prinesli veliko dobre energije, dobrih zgodb in seveda najboljše zabave. Ko se zbudiš, smo mi na Radiu 1. 

Kakšen je recept za uspeh najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji?

Miha: Veliko smeha in dobre volje, s tem receptom ne moreš zgrešiti. Poleg tega pa dve odmevni dobrodelni akciji: Dobrodelni maraton – 28 ur dobrodelnosti, s katerim konec leta pomagamo družinam v stiski, in junijska akcija Deželak Junak, v kateri zbiramo denar za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Še vedno pa se bomo trudili, da bomo ljudi presenečali in včasih tudi malo šokirali!

Denis: Prihodnje leto bo Miha po rokah prehodil Slovenijo! (smeh)

DST_8935.jpg
Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak, Anja Ramšak, Radio 1
Radio 1

Bodo v šovu tudi kakšne spremembe?

Anja: Bodo, tudi naše osebne. Denisov sin Tim gre v 1. razred, Jana se vrača kot mlada mamica, Deželak bo šel k frizerju, jaz pa ostajam ista kot do zdaj. (smeh)

Denis: Šov bo sledil temu namenu in poslanstvu, da je to najboljša jutranja zabava v Sloveniji. Če si želite zabave in družbe, ki vas zjutraj spravi v dobro voljo, se nam pridružite. Tisti, ki so z nami že devet let, kar pogrešajo, če nas ni. Vajeni so nas poslušati.

Jana: Zelo se veselim, da prihajam nazaj in da bom možgane preklopila na drug način delovanja, kot je bil do zdaj. Lahko bom delila neke nove izkušnje, ki jih prej nisem imela. Že prej sem govorila o vsem, kar se mi je dogajalo v življenju. Tudi o nosečnosti. Zdaj bom lahko tudi o materinstvu, otroku in Jani kot mami … Upam, da bo to komu tudi v pomoč.

DST_9123.jpg
Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak, Anja Ramšak, Radio 1
PR

Bodo v šovu tudi kakšne bitke v smislu »dekleti proti fantoma«?

Jana: Ta vojna je že dobljena. (smeh)

Miha: Jaz se borim do konca, ni predaje in ni umika. Lahko povem, da sem zelo pogrešal Jano, manjkala mi je. Pogrešal sem, da me nekdo brani. Včasih česa ne povem prav, ampak Jana me pozna in ve, kaj sem hotel povedati, ona ublaži določene stvari. Medtem ko je Anja zelo direktna. (smeh)

Se sicer družite tudi zasebno?

Jana: Midve z Anjo se druživa, ja, greva na Šmarno goro, po mestu, na kakšne izlete, naokoli z mojo hčerko. Anja se odlično znajde z Mio, obožuje jo.

Denis: Mia je zelo priden otrok. Enkrat smo se družili šest ali sedem ur. In ves ta čas se je samo igrala. Pri le šestih mesecih. Res je zelo pridna.

Denis Avdić Show
Ekipa Radia 1: Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak, Anja Ramšak
Promocijsko gradivo

Jana: To ima po starših, je »skulirana«, nasmejana.

Predvidevam, da vas zdaj čakajo počitnice in oddih?

Vsi štirje: Seveda, najprej gremo malo plavat in se spočit. Veselimo pa se že 26. avgusta, ko bomo nazaj pred mikrofonom!

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 28, 11. 7. 2019