IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Znane vse kandidatke za Sanjskega moškega

kl, 27.03.2021 08:15:30

Pred kratkim smo vam predstavili prvih pet tekmovalk, ki se bodo potegovale za naklonjenost in srce Sanjskega moškega. Zdaj predstavljamo še ostalih 13.

Delite na:
Znane vse kandidatke za Sanjskega moškega
Vse kandidatke za Sanjskega moškega POP TV
Televizija POP TV je predstavila še preostale kandidatke, ki se bodo potegovale za naklonjenost Gregorja Čeglaja, v resničnostnem šovu Sanjski moški, katerega premiera se nezadržno bliža.

Anja_Širovnik_1.jpg
Anja Širovnik
POP TV/promocijski material

ANJA ŠIROVNIK je 21 - letnica, ki prihaja iz Velenja. Ribica po horoskopu pravi, da si je izbrala pedagoški poklic, ker obožuje otroke. Je pa še študentka. Rada ima moške, ki so dobrosrčni in komunikativni, pomemben pa ji je tudi humor. "Svoj idealen prvi zmenek si predstavljam nekje v naravi – mogoče bi bila to kakšna adrenalinska aktivnost. Po zmenku pa je dobrodošla tudi kakšna dobra večerja ob kozarcu vina," pravi Anja.

Carmen Osovnikar.jpg
Carmen Osovnikar
POP TV/promocijski material

39-letna posrednica za kredite CARMEN OSOVNIKAR je vodnarka iz Maribora. Kaj si Carmen, ki je že bila poročena, misli o ljubosumnih moških? "Moški, ki so ljubosumni, imajo očitno težave sami s seboj in z zvestobo." Sanjskega moškega pa bi razvajala z morsko hrano, ki jo tudi sama obožuje.

Elena Costrov.jpg
Elena Costrov
POP TV/promocijski material

Ljubljančanka ELENA COSTROV je po rodu Rusinja. Stara je 29 let in je poslovna sekretarka. Bikici po horoskopu so všeč moški z lepim obrazom, posebej z lepo barvo oči in z lepim, oblikovanim telesom. Kaj pa meni o partnerstvu? "Partnerstvo je potrpežljivost in prilagajanje, morata biti v vezi prisotna. Ljubljeni osebi lahko veliko oprostiš, nespoštovanja in nasilja pa ne."

JANINA KLEMENČIČ.jpg
Janina Klemenčič
POP TV/promocijski material

JANINA KLEMENČIČ iz Kranja je nasmejana Gorenjka, ki pravi, da zelo rada kuha in se ukvarja s športom. Strelka po horoskopu je takole opisala sanjskega moškega: "Zame je sanjski moški inteligenten, odprt, pozoren. Pomembno mi je, da se z njim lahko pogovarjam o čemerkoli, da zna biti tako razigran kot tudi resen."

JASMINA OMERADŽIĆ.jpg
Jasmina Omeradžić
POP TV/promocijski material

"Karakterno so mi všeč moški, ki stojijo za svojimi besedami in vse to dokažejo s svojimi dejanji," pravi 33-letna JASMINA OMERADŽIĆ iz Maribora. Moto levinje je: "Uživaj v vsakem trenutku." Za sodelovanje v šovu so jo pregovorile prijateljice.

LARA SAMANTA KOLAR.jpg
Lara Samanta Kolar
POP TV/promocijski material

Plavolasa LARA SAMANTA KOLAR iz Šentjurja je pravi romantik in že ve, da bi rada imela veliko in tradicionalno poroko, na kateri bi se plesalo do jutranjih ur. Všeč so ji visoki temnolasi moški, ki znajo plesati ali se tega vsaj želijo naučiti. Sicer pa 24-letna tehtnica pravi: "V zvezi pričakujem zvestobo, prijateljstvo, vračanje čustev in razumevanje. Zelo pomembno mi je, da drug drugega dopolnjujeva."

LAURA BERANIČ.jpg
Laura Beranič
POP TV/promocijski material

23-letna škorpijonka LAURA BERANIČ prihaja iz Miklavža na Dravskem polju. Kozmetična stilistka, ki v prostem času tudi boksa, je na vprašanje, če je ljubosumna, odgovorila: "Če sem ljubosumna? Hmm ... Ja in ne. Sem dokaj zaupljiva, dokler se ne prižgejo alarmi in moj šesti čut, ki me opozarja – ta me nikoli ne izda."

MARY ŠEVO.jpg
Mary Ševo
POP TV/promocijski material

MARY ŠEVO je 34-letna strelka iz Kranja. "Če sem iskrena, mi je moško ljubosumje všeč, v mejah normale, seveda. S tem izraziš čustva," pravi stilska svetovalka, ki bi za poroko oblekla dolgo, bolj oprijeto čipkasto obleko z odprtim hrbtom.

NINA RADI.jpg
Nina Radi
POP TV/promocijski material

NINA RADI se na prvem zmenku navadno ne poljublja. "Če pa bi bila privlačnost dovolj velika, bi se mogoče zgodil tudi poljub," pravi. Romantična in nežna 31-letna rakica iz Maribora, visoka le 154 centimetrov pa že od mladih nog sanjari o svojem popolnem moškem, s katerim bi si ustvarila družino.

NINA SAVNIK.jpg
Nina Savnik
POP TV

Brežičanka NINA SAVNIK je stara 22 let in je vodnarka po horoskopu. "Moj idealni prvi zmenek vključuje večerjo na strehi, pogovor in sprehod po plaži. Lepo je, če mi prinese rožo," pravi svetlolaska z velikim smislom za humor, ki se je v šov Sanjski moški prijavila zaradi nove izkušnje in poznanstev in ker jo oče straši, da bo sicer morala k nunam.

PIA GAVRIČ.jpg
Pia Gavrič
POP TV/promocijski material

23-letna baristka iz Ljubljane PIA GAVRIČ pravi, da v zvezi ni pripravljena nič trpeti in da se da vse pogovoriti, če sta partnerja na to pripravljena. "Zame je sanjski moški tisti, ki me bo imel za boginjo. Vizualno me privlačijo visoki moški – vsaj 190 centimetrov, s športno postavo," še dodaja bikica. Poljub na prvem zmenku? Odpade.

SANDRA ALEKSIĆ.jpg
Sandra Aleksić
POP TV/promocijski material

Rdečelasa levinja SANDRA ALEKSIĆ zase pravi, da načeloma ni ljubosumna. "A branim, kar je moje, kot prava levinja. Ampak pravi moški ne bi dovolil, da bi se njegova izbranka v kateri koli situaciji počutila nelagodno," še dodaja Mariborčanka, ki zase pravi, da je izjemno sramežljiva. Vendar je tudi pogumna. Vozi štirokolesnike in motorje in rada se potaplja - spusti se vse do globine 40 metrov.

SANJA MUNDA.jpg
Sanja Munda
POP TV/promocijski material

Tudi zadnja v predstavitvi, 27-letna SANJA MUNDA prihaja iz Maribora. Podjetnica, ki vodi gostinski lokal, sicer pa riba po horskopu, pa ima malce nenavaden okus za moške. "Sanjski moški je zame spoštljiv, prijazen, komunikativen in lep. Vizualno so mi všeč temnolasi in visoki, karakterno pa koleriki."