Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zgodba o glasbi in ljubezni

M.K., 09.06.2023 08:00:22

A Beautiful Life (Čudovito življenje) je očarljiva glasbena drama, ki gledalce popelje na ganljivo potovanje Elliota, mladega ribiča z izjemnim glasom, ki dobi priložnost slediti svojim sanjam in postati pevec.

Delite na:
Zgodba o glasbi in ljubezni
/ Netflix

Zgodba novega danskega Netflixovega filma ne izpostavlja le pomena neomajnega zasledovanja svojih ciljev in strasti, temveč raziskuje tudi kompleksnost ljubezni in odnosov, saj v središču vsega najdemo Elliottovo vzcvetelo romantično razmerje z Lilly, producentko in hčerko njegove menedžerke. 

Glavno vlogo v filmu igra Christopher, izjemno nadarjen dansko-švedski pevec in tekstopisec, ki je svoj umetniški talent posodil tudi pri ustvarjanju devetih originalnih pesmih za film. Zaradi svoje karizme in neizpodbitnega glasbenega daru je nadvse uspešno oživil lik Elliotta in gledalce potopil v njegovo očarljivo zgodbo.

Film ponuja raznoliko paleto čustev in vrtiljak občutkov, ki se nas dotaknejo. Razkriva moč vztrajnosti in odločnosti, nas navdihuje, da pogumno sledimo svojim sanjam, in omogoči, da smo priča trenutkom globoke ljubezni, ganljivih navez in srce parajoče žalosti. Vendar pa je treba priznati, da sledi nekaterim precej predvidljivim in klišejskim smernicam, ki pestijo filmske zgodbe o vzhajajočih zvezdah. V njem ne najdemo presenetljivih preobratov in izvirnosti. Je eden tistih filmov, ob gledanju katerih se počutimo dobro, a jih hitro pozabimo. Kljub temu daje pozitivno filmsko izkušnjo, ki bo očarala predvsem ljubitelje žanra in Christopherjeve oboževalce. Uspe mu namreč ustvariti čaroben svet, kjer se sanje malega človeka uresničijo in kjer se ljubezen in glasba prepletata na najočarljivejše načine. 

Če iščete zabaven in čustveno bogat film, je A Beautiful Life na Netflixu vreden ogleda, saj ponuja pozitivno izkušnjo, ob kateri boste z veseljem prepevali. A ne računajte, da bo ostal dolgo v vašem spominu.

2-a-beautiful-life
/
Netflix