Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zakaj je Viliju Resniku cel večer zvonil telefon?

A. M., 02.04.2021 10:44:05

Vzrok temu je zadnja marčevska oddaja V petek zvečer, ki nam je poleg raznovrstne glasbe, zabave in humorja prinesla nepozabno glasbeno točko.

Delite na:
Zakaj je Viliju Resniku cel večer zvonil telefon?
VilI Resnik spregovoril o nepozabnem nastopu. Promo foto

Prvič v zgodovini sta na istem odru stala oba »frontmana« skupine Pop Design, Vili Resnik in Miran Rudan, ki sta skupaj zapela nepozabno melodijo Ko si na tleh, ki je nastala pred skoraj 30 leti in ki je tudi del istoimenskega albuma. Ker je njun nastop naletel na izjemno lep odziv, smo se obrnili na legendarnega Vilija, ki nam je zaupal, da je idejo dobil Martin Juhart iz Poskočnih muzikantov.

V petek zvečer lahko spremljamo vsak petek ob 20. uri na TV Slovenija 1.

»Njegova ideja se mi je zdela zelo dobra, predvsem pa zelo zanimiva za ljudi, tako da sem bil za. Nastop si je v petek ogledalo resnično veliko ljudi, sploh, ker ni vsak dan tako, da se dva pevca srečata in zapojeta uspešnico, ki jo poznajo prav vsi. Ves večer mi je zvonil telefon s čestitkami in besedami, kot so 'Vili, to si ti!', 'Uau, super!' ipd. Moram reči, da je to za glasbenika resnično največje priznanje,« je strnil Vili, ki je ob tem še dejal, da nekih pomislekov ob tem nastopu ni imel, saj je pesem odpel že daljnega leta 1993.

Vili Resnik in Miran Rudan.jpg
Vili Resni in Miran Rudan sta skupaj odpela nepozabno uspešnico Ko si na tleh.
V petek zvečer

Resnik je za zaključek še pripomnil, da so bili tistega leta tako popularni, da si je danes vse skupaj težko predstavljati, ker so drugačni časi. »Ne nazadnje pa je Ko si na tleh pesem, ki je zaznamovala mnogo generacij ... in je pesem, ki bo za vekomaj zapisane z zlatimi črkami. Res si štejem v veliko čast, da sem bil del te zgodbe,« je zaključil.